Graziul xxx
mamula 2 "kociakow":))
hejo kobitki:-)
Ja przepraszam,ze tak tylko ogolnikowo...ale mam totalny brak weny:-(
MOJADZIDZIA-bardzo serdecznie gratuluje bobaska
i witaj kochana w gronie;-)
To sie dziewczynki "wysypiemy" po nowym roku!!!;-) Ja chyba zaczne ,bo mam na 14 styczen cesarke ,zaraz po mnie jest Renuska wg planu ,bo w zyciu to przeciez roznie moze byc..no ale odleglosci sa oczywiscie niewielkie,ale bedzie bobaskow na bb!!!! Co do ubranek to ja tak jak Ty Dorotka ,trzymam i czekam na scan,ktory rozstrzygnie!;-)
RENUSKA-no to bedzie parka!!GRATULUJE!!!!!!!!!!
AGAMM~ja bardzo przepraszam ale z jutra odpadam:-
sorry2:
obiecalam Katarinie herbatke i ploty...dlugo jej nie widzialam

SYLWIA-fajnie ze wracacie,milej podrozy
Ja dzis bigosik gotowalam i musze sie pochwalic ze wyszla pychotka,wiec sie objadac bedziemy przez kolejne 2 dni!!!

A na koniec...jeju widzialyscie w dzienniku Sun tego szczura???????Chryste uchron nas!!!!!!

pappapapapa,milego wieczorku ,ciao
Ja przepraszam,ze tak tylko ogolnikowo...ale mam totalny brak weny:-(
MOJADZIDZIA-bardzo serdecznie gratuluje bobaska
i witaj kochana w gronie;-)
To sie dziewczynki "wysypiemy" po nowym roku!!!;-) Ja chyba zaczne ,bo mam na 14 styczen cesarke ,zaraz po mnie jest Renuska wg planu ,bo w zyciu to przeciez roznie moze byc..no ale odleglosci sa oczywiscie niewielkie,ale bedzie bobaskow na bb!!!! Co do ubranek to ja tak jak Ty Dorotka ,trzymam i czekam na scan,ktory rozstrzygnie!;-)
RENUSKA-no to bedzie parka!!GRATULUJE!!!!!!!!!!

AGAMM~ja bardzo przepraszam ale z jutra odpadam:-

obiecalam Katarinie herbatke i ploty...dlugo jej nie widzialam

SYLWIA-fajnie ze wracacie,milej podrozy

Ja dzis bigosik gotowalam i musze sie pochwalic ze wyszla pychotka,wiec sie objadac bedziemy przez kolejne 2 dni!!!

A na koniec...jeju widzialyscie w dzienniku Sun tego szczura???????Chryste uchron nas!!!!!!

pappapapapa,milego wieczorku ,ciao
.A szkoda bo dawno was nie widziałam:-(.
masz juz brzuszek ?