Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. na miejscu zrobila mi zdjecia zebow i zapiasla mnie na nastepny wtorek. troche sie boje
taka bohaterka jestem dopoki na fotel nie usiade
.
jestem bardzo zadowolona:-). nic uciekam brac sie za odkurzanie, a pozniej na spacerek-dzies obieram kurs na lister park
a wczoraj nie zauwazylam jak wsadzil jakas zabawke i sie wyprala
ja mam dzisiaj za zadanie wybrac kolor scian do pokoju maluchow i sama nie wiem na jaki sie zdecydowac,mysle o takim lemongrass,zolto-zielonkawy taki jest.ale nie wiem sama
dajcie jakis propozycje,plisssss

ale pociesza mnie to ze za 2 lata bede miala juz z glowy te najgorsze okresy i moze juz moje dzieciaki beda sie razem bawily,chyba ze wczesniej sie pozabijaja

zastanawiam sie caly czas czy bedzie mi potrzebny podwojny i sama nie wiem,zobacze juz jak maluszek sie urodzi,bo przez pierwszy miesiac po porodzie to przeciez nie bede chodzila nie wiadomo gdzie,i mama bedzie to jakby co dopiero pozniej,a glebokiego napewno nie bede kupowac,bo mam po mlodym taka spacerowke i nosidelko wkladalam,a jak bedzie nie wygodnie dzidziusiowi to poprostu bede rozkladac i w kocyk zawijac.nie dam sie zwariowac tym razem i naprawde tylko kupie to co najpotrzebniejsze;-)

.W styczniu rodze ,Domin do przedszkola i jeszcze G zmienia prace -za duzo tego na moje kurzo-domowe zycie.
,rozwalil mi caly dzien ,nic na obiad ,polozna na 14, a ja nadal chyba jeszcze spie
.
Będę trzymała kciuki żeby gładko poszło
W szkole Filipka całkiem fajnie. Wprawdzie jego pani wychowawczyni jest na zwolnieniu lekarskim
ale pani, która jest na zastępstwie wydaje się bardzo sympatyczna. Filipek był bardzo zestresowany i martwił się, że nie zna nikogo z klasy. Mówił, że woli chodzić do angielskiej szkoły ze swoimi kumplami
No ale juz wczoraj poznał pierwszego kolege i na razie jest bardzo zadowolony
cały dzien na dwórku byłysmy :-)
Natalka wyglada super tylko pewnie nie nadazysz rajstopek to tego mundurku kupować 

Przewaznie spimy do 10 z Aga jeszcze tydzien i skonczy sie leniuchowanie bo Aga zaczyna szkole 13-tego