reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
hej hej
ja tez bedeeeeeeeeeee:tak::-), dotrzemy z Kasia , moze sie troszkie spoznimy , bo nie wiem czy trafimy dobrze z autobusem , ale bedziemy napewno.

Kasia.j- dzieki za rade, ale do stacji kolejowej mam spory kawalek drogi i zupelnie sie w tym temacie nie orientuje, wiec czasowo wyszloby mi podobnie:sorry2:, pewnie. Poza tym umowilam sie juz z Edyta, ze spotkam sie z nia i Kasia w centrum i jakos dalej dojedziemy:tak:.
Zycze szybkiego powrotu do zdrowka.
Papa

Dziewczyny mnie niestety nie bedzie :-:)wściekła/y: dzwonili z poczty i okazalo sie ze znalazla sie nasza zagubiona paczka i musze warowac 2 dni w domu na nia bo nie chce zeby znowu sie gdzies posiala :angry: mam nadzieje ze nastepne spotkanie znow niebawem !! czy stanadardowo w nastepna srode?? hehe :-D:-) milego spotkanka

No to my z Kasia czekamy na relacje i zdjecia :-):-):-)

A moj Maciek wszedl w kolejny etap rozwoju - za wszelka cene probuje pozrec swoje stopy :-):-):-)

To ja pierwsza sie zamelduje:-) Spotkanie bylo baaaardzo fajne. Marcel tez zadowolony, obudzil sie z usmiechem i teraz sobie mleczko ciagnie:tak: Czekam teraz na fotorelacje;-)

No to ja sie melduje jako trzecia:-);-):tak:Mi tez bylo bardzo milo sie z wami spotkac i pogadac:-)No i tez czekam na fotki:tak:

KASIA.J-szybkiego powrotu dz zdrowia ci zycze:-)

reklama
Do góry