tynia i wiki
Fanka BB :)
ragazza ja tak napisalm bo pisalas o kluciu pod mostkiem zrob badania jak najszybciej mam nadzieje ze powiedza co ci dolega
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wczoraj nic nie pisałm bo Amelka miała jednodniowa goraczkę,ale taka ze 39,9
podawałm jej paracetamol ale to pomagało tylko na 1,5godz.A dzisiaj wstala jak nowonarodzona.Kurde nie wiem o co chodzi bo ani kaszlu,ani kataru
.
wiem juz z własnego doświadczenia.Najlepiej isć do lekarza i moze coś pomoze
Wiem ze nasi lekazre to o ściane ale goldman myśle ze warto na niego poczekać

ale dzieki Wam babeczki za odp.
;-)
najpierw myslalam ze to moze jakas kolka i nie po tej stronie,ale niestety dokladnie w samym miesniu sercowym:-

bedzie oki,zobaczysz
napewno to nie to co myslisz
;-)
trzymam kciuki za jutrzejsze badanie Majeczki

;-);-);-)
jakos ostatnio nie mam weny do pisania nic mi sie nie chce ,chodze nie wyspana Alex sobie teraz pobudki robi o 6 a czasem wczesniej i koniec spania
.Czytam o tych waszych dolegliwosciach mi to sie od wczoraj w glowie kreci uhhhhh co za czasy ale ja mysle ze u mnie to z nie wyspania
MARTA szkoda ze ci tak wlosny popsula ja jestem zadowolona z Ilony naprawde dobrze wlosy robi naklada mnostwo odzywek przyklada sie do tego i pogadac z nia mozna bo buzia jej sie nei zamyka moze nastpnym razem sprobuj isc zrobic u niej wlosy.....RAGAZZA Nie czytaj tego co pisza na necie bo sobie tylko wbijesz jakichs glupot do glowy mozna sobie nawkrecac i nie potrzebnie sie zamartwiac moze to nic powaznego :-)ale lepiej isc to u lekarza sprawdzic 3mam kciuki bedzie dobrze JSTYSIAK ja robilam kiedys paznokcie na swoj slub w polskim salonie w Leeds bylam bardzo zadowolona ,znajoma tez tam robila ale jest droga bierze jakies 30-40 f za tipsy .Twoja Amelka moze miala 3dniwoke ??? MO 3mam kciuki z szybki porod :-) dzidziusiwo jest tak dobrze w brzuszku ze sie nie spieszy :-)
,az mnie ciarki przeszly .