sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Marta smutne wieści przynosisz:-( Dziewczyny dobrze piszą, skonsultuj to jeszcze gdzie indziej. I postaraj się spojrzeć na to z optymistycznej strony. Majeczka ma niedosłuch a nie całkowitą głuchotę czyli jesteś w stanie Jej jakoś pomóc
A może będzie tak jak Graziul napisała, że z czasem ten niedosłuch będzie znikomy. Trzymamy za to kciuki
Asia ja podpisuję listę obecności na jutro
Graziul no to muszę się wybrać na te kuleczki
m02.... oponki rzeczywiście szybko się robi i super smakują ale najlepiej na świeżo. Im dłużej postoją tym twardsze się robią:-( Ale Cię dzidzia trzyma....
A może będzie tak jak Graziul napisała, że z czasem ten niedosłuch będzie znikomy. Trzymamy za to kciuki
Asia ja podpisuję listę obecności na jutro

Graziul no to muszę się wybrać na te kuleczki

m02.... oponki rzeczywiście szybko się robi i super smakują ale najlepiej na świeżo. Im dłużej postoją tym twardsze się robią:-( Ale Cię dzidzia trzyma....

.moja tesciowa tez niedoslyszy na oba uszy ,w tym ma 90 proc utraty w jednym uchu i zyje normalnie ,jest fajna zadbana babeczka,aparat ma malusi i wlosami przykryty
ale to moja wina pare razy probowalam ale jak tylko zaplakala to ja ja juz na rece i teraz mam :-( ale kupilismy jej lozeczko wczoraj tylko czekam az przyjdzie i mam nadzieje ze sama w nim bedzie usypiala jak bede siedziała koło niej 
a A dzis nie ma czasu zeby nas podwozic:-
wiec dlugo nie bylismy>maly jesz spi przy oknie..oby jak najdluzej bo dzis mnie do rozpaczy doprowadzil-tak str sie darl:-