Kasia j - kiedy dokladnie jedziesz? jestes juz spakowana?
Ja juz jade we czwartek :-) Z samego rana jedziemy na samolot do Londynu i stamtad prosto do Szczecina. Bede sie teraz pakowac. Mialam dzis kupic torbe na wyjazd i zepsula mi sie karta :-( Kobieta w Asdzie zrobila mi transakcje na podpis, potem sprawdzilam w bankomacie i tez nie dzialala, na nowa musze czekac z tydzien :-( i lece do PL bez karty. Moj maz pewnie sie ucieszy ;-);-);-)
kasia.j-a ta zabawke Kubus na roczek dostal,tak?bardzo fajna,wlasnie myslalam o czyms takim na roczek dla Dawidka.Powiedz gdzie to kupilas:-):-)
Tak, na pierwsze urodzinki i kupilismy ja w Toysrus kolo IKEI. Kosztowala jakies 20f wtedy. Ale jest naprawde super. Na poczatku Kubus ja glownie pchal, potem jak nauczyl sie wsiadac to zaczal jezdzic. Smigielko sie kreci, ten misiek sie rusza gora-dol, gra rozne melodyjki, jest kierownica, kluczyk i sprzeglo :-) pod siedzonkiem mozna chowac skarby i sa do tego 4 klocki, ktore sie z boku wsadza wg ksztaltow i jak sie przypasuje to wtedy tez graja melodyjki. Jedyny minus tej zabawki, to zeby wylaczyc dzwiek to trzeba wyciagnac baterie, nie ma wylacznika.
niunka - ale masz atrakcje za oknem

a tak na powaznie to chyba bym z domu juz nie wychodzila
U mnie Macius juz spi, a Kuba postanowil poczekac na tate.