kamalodz
szczęśliwa mamusia
No! A juz mialam krzyczec GDZIE SA ZDJECIA:-)
Wiecie co a moj maluch odkad sie urodzil nie zaznal na swojej skorce zadnego kremu,zadnej zasypki,nic... My uzywamy tylko oliatum do kapieli. No i oczywiscie krem do buzi. Nie mialam jeszcze na szczescie problemow z odparzona pupcia.
Coccolino ja kiedys znalazlam na harehills taki maly sklepik z ubrankami dla noworodkow. Super sa ciuszki i bardzo,bardzo tanie!!!! A dzis pojechalismy z Krzyskiem do Primarku i kupilam malemu kupe koszulek na lato po 1 funcie:-)
Wiecie co a moj maluch odkad sie urodzil nie zaznal na swojej skorce zadnego kremu,zadnej zasypki,nic... My uzywamy tylko oliatum do kapieli. No i oczywiscie krem do buzi. Nie mialam jeszcze na szczescie problemow z odparzona pupcia.
Coccolino ja kiedys znalazlam na harehills taki maly sklepik z ubrankami dla noworodkow. Super sa ciuszki i bardzo,bardzo tanie!!!! A dzis pojechalismy z Krzyskiem do Primarku i kupilam malemu kupe koszulek na lato po 1 funcie:-)

:-)

lubi czasem ubrac czyjeś.
i bawi sie wtedy w szkole i udaje pania nauczycielke
i tak mu sie spodobalo zeprawie cala szklanke wypil,troche mu bokiem leciallo bo nienadazal polykac ,ale wypil:-):-)Ja mojego starszego synka nauczylam dopiero jak skonczyl rok,sadzilam ze wczesniej nie bedzie potrafil,a moze jak bym sprobowala to by tez umial.Widzisz jak to fajnie czasami sie pochwalic co nasze pociechy umieja.