reklama

Mamy z Bradford

kasia8118-
ja bym bardzo chetnie. Tylko o ktorej godzinie tam chadzasz zeby zgrac z naszymi maluchami co do spania. Podaj mi tylko ten numer autobusu i ten przystanek gdzie wysiasc- Sainsbury czy poczta?:-D;-)

Polska 1: Austria 0- do przerwy:tak:

reklama
Ampar3 najlepiej to by było gdybyś wysiadła koło poczty,ale gorzej jak nie wiesz gdzie to jest więc bezpieczniej będzie spotkac się koło Sansbury i Malatana na przystanku, a pózniej możemy isc prosto na plac zabaw i na końcu na kawę do mojego domku.Może Niunka ty też się dołączysz jeszcze nie byłaś u mnie?Oczywiscie Kasie też zapraszam tylko pewnie będzi pracowac co?Ampar jeżeli chodzi o godzinę to ty wybierz.Ja od 10 rano mam czas wolny:-) wyprawie męża do pracy i mam luz;-).Jeżeli chodzi o autobus to zapomniałam numer,ale napisze Ci pózniej może mąż pomięta albo Niunia ci napisze.Podam Ci jeszcze mój numer 07933677474

Sylwia.m możemy zrobic zamianę ja będę uczyc się testów,a ty angielskiego w zamian bo mi chęci brak do tego a w sobotę idę na lekcje po 2 tygodniach przerwy a w głowie pustka:zawstydzona/y:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry