Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Muszę dzisiaj wybrac się na zakupy bo w lodówce straszne echo.Miałam to zrobic wczoraj,ale coś nam wypadło i musieliśmy przełożyc to na dzisiaj.Jestem od 6 lutego 2008 roku, kurcze i zlecialo jak jeden dzienJasmina111 ja na angielski jeżdżę do centrum Bradford w soboty na 15.30 lekcja trwa 1 godzinę i kosztuje 5f.Jest to nauka metodą Callana.Uczy polka.Grupy bardzo mały i o różnym zaawansowaniu.Ja chodzę do grupy która zaczęła się jakiś miesiąc temu jest to poczatkująca grupa.Moja znajomosc języka jest bardzo słaba.A ty jak długo jesteś w Anglii?Ja jestem tu od 18marca 2007.

Tak jest!:-) ja jestem z Suchanina :-) kurcze ale zaczynam juz tesknic.4muchy my z wrzeszcza jesteśmya Jaśmina zdaje się z suchanina
![]()
.
. Mam nadzieje ze dzisiaj bedzie ladny dzionek i na podworku bedzie mozna posiedziec.No nie ukrywam ze sie ciesze,ze wkoncu Kubus bedzie mial kolege:-):-)Co ty na to 4muchy??Dawidek ma mnoestwo kolegow:-), super Kuba bedzie mial kolege do zabawy:-). Doris pewnie juz rece z radosci zaciera:-)
:-)
z ktorymi jeszcze bawic sie nie moze,ale niedlugo,niedlugo

:-)
, co wy dzieci nie macie w domu czy co
.
? nawet kilka razy w nocy sie budzi , sama juz nie wiem przez co?
, moze to tez zabki?
. A to wszystko jak na zlosc jak mam jechac do Polski
.:-(
, no i chyba mieszkasz niedaleko mnie , Kasi i Fabianka i Kaski 8118.

ale po co mi zgoda meza hehe 

ale tak jest zawsze jak bedzie padal deszcz, wiec czasem to ja sie ciesze jak ma padac hehe
. A i od razu wiecej miejsca u malego w pokoju. Byla tez Sylwia.