reklama

Mamy z Bradford

Najlepiej bedzie jak sie spiszemy jutro!mnie tez taka pogoda jak dzis odpowiada!
Kasia8118-jeszcze nie wszystko stracone!!!wystarczy tylko sie postarac:-pa moze nastepnym razem bedzie dziewczynka?!:tak::-D:-)

reklama
Asiunia221 no ja też myślę że jeszcze nic straconego;-).Sylwia.m fajne masz te fotki małego:tak:.Mój mały maruda już śpi,a stary maruda ogląda mecz:-).Właśnie co skończyłam cwiczyc trochę zmachana jestem:baffled: ale co tam ruch to zdrowie:happy:.A ty ASIUNIA221a ty nie planujesz jeszcze jednego dziecka?Ale ciekawska jestem co?

cocolino25- bardzo ładne imię wybraliście dla swojego maleństwa:-):-):-). Ja dla Julki dostałam te angielskie becikowe, niestety nie znam szczegółów bo wszystko mi mąż załatwiał. Zapytam go i ci napiszę tylko pewnie dopiero jutro bo mąż teraz ogląda mecz.

COCOLINO25-Czy dostajes jakies benefity?Bo jak nie,to nie dostaniesz niestety.Te 500 f,dostaje sie jak sie pobiera;tax credit,child benefit,jakis tam allowance i jak sie jest bezrobotnym...:tak:No i fajnie ,ze bedziesz miala dziewczynke:-):-)Ja tez marze o dziewczynce:tak::-)
4muchy-A ty masz corcie:-) i ma imie ktore mam zarezerwowane dla mojej coreczki,ktora kiedys wkoncu bedzie:-):-D:-p:laugh2:
A ty bedziesz na spotkaniu jutro albo w czwartek??
KASIUNIA I FABIAN-a TY wmkazdym tygodniu w inne dni pracujesz?Bo niezrozumialam.

Ostatnia edycja:
doris78-imię dla dziewczynki mieliśmy już wybrane przy pierwszej ciąży i jak się okazało na ostatnim usg że to chłopak to trochę spanikowaliśmy bo z imieniem dla chłopaka mieliśmy problem. Bardzo bym chciała się z wami spotkać dziewczyny ale nie wiem jak Julka zechce jutro spać w dzień. Rosną jej zęby i to hurtem i wszystko jej się poprzestawiało.

cocolino25- widzę że już dziewczyny wszystko Ci napisały

Ostatnia edycja:
Kasia8118-pewnie ze chce miec jeszcze jedno dziecko ale chyba jeszcze nie teraz;-)
I wcale nie jestes ciekawska!!!
Ola jeszcze nie spi,po poludniu sie 2 godzinki zdrzemnela i teraz za bardzo nie chce isc spac!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry