Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Oleska my spotykamy sie w lister parku na placu zabaw albo w kawiarni, zależy czy spadnie deszcz. No i chyba o 12. Ale jak się trochę spóźnisz to się nic nie stanie
oleska- my sie spotykamy w LISTER PARK o godz,12.00 na placu zabaw,ale jak nie dasz rady na 12ta to sie mozesz spoznic my bedziemy tam a potem zawsze idziemy tam do kawiarni na kawke no i przyjezdzaj bo my tez cie chetnie poznamy:-):-)
SYLWIA-OJ nie schlebiaj tak sobie:-) OLESKA-bez problemu poznasz,bedzie pelno wozkow i bedziesz slyszala polski jezyk:-):-):-) 4muchy-fajnie ze ty tez przyjedziesz:-)
No nareście dziewczyny się odezwałyście już miałam się obrazic.Super że będą nowe dziewczyny;-).Ampar3 i Asiunia a wy co jeszcze śpicie?!Biada mi się tu wymigiwac od spotkania.A ty Kasiek83 będziesz?
ja niestety dzisiaj nie dam rady, czekam na tą kobietę i nie wiem o której ona wyjdzie. Mam nadzieje,że nie będzie długo, ale ma być ok 11.30 więc marne szanse...
Sylwia do zobaczyska dzisiaj.
Dziewczyny czy wiecie skąd złapac autobus do Ampar, jedzie z Interchange??