reklama

Mamy z Bradford

reklama
Od ponad godziny kładę spać Julkę, a ona coraz bardziej szaleje i się śmieje. A jeszcze miesiąc temu 15 min i spała jak Aniłek. Mam nadzieję że zaraz zaśnie.

kasia1881- czy ja też mogę się jeszcze wprosić na spotkanie????

Cocolino ja pamiętam jak ciężko mi się spało:tak: Tak bardzo chciało mi się położyc na brzuchu:-(:-(:-( A obrót z jednego boku na drugi trwał wiecznosc. Ja wkładałam sobie poduszkę między kolana:-):-)
A szkoła rodzenia to zabij mnie ale nie pamiętam jak się nazywała:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ale któraś napewno będzie wiedziała:tak: Ja w każdym bądź razie nie uczęszczałam:no::no:

No udało mi się uśpic małego:-) ale jeszcze pewnie dzisiaj go usłysze:zawstydzona/y:. 4 muchy jasne ze możesz zaproszenie tyczyło się wszystkich dziewczyn z forum:-).Za parę minut wyślę Ci adres numer tel.To szykuje się spore spotkanie:-) bardzo mnie to cieszy:-).Mam tylko nadzieje że mój mały mężczyzna nie będzie mi fochów strzelał przy gosciach:-(.

Jacie,ale ulewa:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
COCOLINO-mnie tez bardzo pomogla poduszka miedzy nogami:-D:-D:-D:-Dpolecam,mam nadzieje ,ze ci tez pomoze:-D
Moi chlopacy tez juz spia,Dawid juz o 8ej zasnal,a, Kuba jakies pol godziny temu,wiec jestesm wolna:tak::tak:A wy co porabiacie??

Ola jeszcze nie spi:no::no::no::no:i narazie sie nie zapowiada!!!ale chyba zaraz tez pojde spac razem z nia moze wtedy zasnie.ja juz tez jestem zmeczona,a jutro musze wczesnie wstac bo babeczke trzeba upiec!!!!!!!!!!!!!!takze laseczki ja uciekam,spiszemy sie jutro rano.spokojnej nocy.pozdrawiam:-D:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry