KASIA8118-czyzbys byla zazdrosna:-).Oj Ampar3 co ty taka chętna na spotkanie z mężami?

??KASIEK83--ok wysle Ci adres:-)tak pisalas o tym ryzu i mi sie przypomnialao ze ja wlasnie nie kupilam i bede musiala potm isc,bo Dawid nie bedzie mial jutro zupki
jest taka strona gdzie wpisujesz swoj adres i adres gdzie chcesz dotrzec i ci poakazuje jakie autobusy i ile czasu:-)Traveline Yorkshire Journey Planner : Unsupported Browser
.Pojechaliśmy dla odmiany do Shipley na zakupy do Asdy i myślałam że po drodze kupie coś w tym polskim sklepi,ale dupa już nie istnieje.Szkoda bo jeszcze tam nie byłam
.Wracając do domu mieliśmy prawie wypadek bo pies wpadł nam pod samochód.Na szczęście nikomu się nic nie stało,ale właściciel tego psa to jakiś totalny debil
on sobie spacerował po chodniku a pies biegał po jezdni jak oszalały.Po tym jak my go prawie przejechaliśmy facet dalej pozwolił mu biegac bez smyczy po jezdni.Szok 
.Dobrze że Radek zdążył zachamowac,ale wiem że pies i tak pewnie trochę ucierpiał,ale to nie nasza wina.
, narazie spi ale jak dlugo, ????????