reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

No wlasnie to samo sobie pomyslalam co Kasia:-), Monika na zdjeciu wygladasz tak mlodziutko a tu juz 14-letni staz malzenski, niezle, tez tak chcialabym wygladac a jestem dopiero po 4 rocznicy... a podrózy sie nie obawiaj, zleci i zanim sie obejzysz bedziecie na miejscu. Ja tez zawsze mam obawy a potem sie tylko smiejemy z tej calej nerwówki;-)

reklama
Sylwia- niezle zachcianki ,,pomidorki,,:-D
Ampar- wal z ta propozycja.

Dziewczyny moge powiedziec ze Szymek chodzi. Zasowa jak wsciekly a ja jak piesek za nim. Polnuje zeby sobie krzywdy nie zrobil , mam serdecznie dosyc -plecy mi wysiadaja:wściekła/y:. Chyba kupie mu te szelki do podtrzymywania , bo inaczej zwariuje.
Klade sie spac bo jutro kolejna gonitwa.

Monika - to moze sie skusisz i wpadniesz jutro na chwilke do Asi :-)

Niunka - gratulacje dla Szymka, a mamusi to jakis dobry masazysta by sie przydal ;-)

Ja tez w koncu do lozeczka zmierzam. :tak:

Dziewczyny spotkanie bardzo aktualne o 12!!!!!!Zapomnialam wam podac mojego numeru telefonu(jakby co to dzwoncie)07842955714
Pozdrawiam i do zobaczenia

Dzien dobry dziewczynki.
U nas znowu kiepska noc a rano Abi wyladowala w naszym lozku i spala na mojej biednej twarzy brzuchu itp :-(Czy wasze dzieci tez sie tak wierca?

Asiulka my na spotkanku bedziemy na 100% jak tylko uda nam sie tam dojechac:-D

Sylwia czy ty masz ochote na pomidory?Jesli tak to witam w klubie ja moge jej jesc jak jablka caly czas mi sie ich chce:sorry2:

Cześć mamuski :-)
bardzo bym chciala przyjść na spotkanie ,ale niestety nie ma szans bym sie dzisiaj wyrobiła :no:,dlatego życzę wam miłego plotkowanka ;-):tak::-).Mam nadzieję ze jak wrócę to się wkońcu uda spotkać :-D:-):tak:

Hej
Kasi.j- dzieki.
Asiu- my z Kaska bedziemy ale tak miedzy 12-13.
Oleksa-Szymek z nami nie spi:no::no::no:. Ale jak juz raz na jakis czas wyladuje w lozku, to spi w poprzek, tzn. nogi przy mojej glowie a jego glowa przyglowie moejgo meza. Takze nam pozostawia tylko skrawek lozka:-D

niunka Abi tez normalnie z nami nie spi ale ostatnio jak te zabki jej ida to wycieczki o 5 rano urzadza do nas i tez takie rozne pozycje przyjmuje ze szok. A wszystko zaczelo sie jak zaczela spac w lozeczku bez barierek wiec ma wieksza wolnosc:-(teraz i wendruje:-(jak mam sile to ja odniose ale czasem nie daje rady i tak dosypia z nami:-(Mam nadzieje ze skonczy sie z tymi zebami to jej przejdzie.

reklama
Do góry