• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Bradford

KASIA.J-ja w pazdzierniku bede robila roczek dla DAwidka,bo jego chrzestna wtedy przyjezdza i potrzebuja torta:tak:i musze najpierw wyproboweac czy maja dobre wyroby:tak:Oj u mnie Dawid byl juz Julcia:-D

reklama
Doris78 trudno powiedziec czy mam jakieś ciążowe objawy.Od paru dni robi mi się jakoś ciemno w oczach ,ale to może przez pogodę czy jakieś osłabienie organizmu.I jakaś nerwowa jestem i o wszystko czepiam się mojego.Ja tam na luzie podchodzę do sprawy będzie to będzie:tak:.

KASIA8118-A liczylas sobie wczesniej dni?wiesz w jaki dzien zostala POCZETA lub POCZETY:-D:-DBo ja pamietam jak planowalam drugie dziecko trafialam zeby byla oczewiscie dziewczynka i pare miesiecy nic nie bylo a potem soebie odpuscilam nie liczylam dni i odrazu zaszlam i jest chlopak:-D

Nie wiem czy coś z tego będzie,ale jestem bardzo ciekawa:baffled::confused:.Już sobie zaplanowałam że jak będę to zrobię rodzinie niespodziankę i powiem im bardzo pózno.Chyba że szybko będę gruba i sami zauważą:-(.

Jak byłam dzisiaj na spacerku z teściową i Krystianem to wpadliśmy na Edytę i Szymonka i zaprosili nas na kawkę.Więc teściowa miała okazje poznac jedną mamusie z naszego grona.Chłopaki trochę sobie pogadali ,a my wypiłyśmy kawę:-p.

Witam Dziewczyny!

Sylwia.m mam nadzieje że u Marcela to tylko zęby.

Kasia.J jeśli chodzi o farmę to ja też odpadam, nie jestem jeszcze tak zorganizowana żeby zdążyć ze wszystkim.

W końcu w domu! Jestem trochę zmęczona, zwłaszcza nogi mnie boli. Wprawdzie praca nie jest skomplikowana ale ja już dawno nie byłam tak długo na nogach bez dłuższych przerw.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry