reklama
kasia8118
Fanka BB :)
AMPAR Wiem że masz z Polski ,ale chciałam zobaczyc co mają ciekawego i za ile
.

sylwcia1982
Aktywna w BB
hej wam laski!!
ja niestety jeszcze 2 w 1
dzis krwawilam troszke wiec byla w szpitalu ale zbadali mnie i to po wczorajszym masazu krwawilam :-( z mala wszystko ok pozatym ze nie chce wylezc
oj chyba mnie czeka wywolanie...:-(
ja niestety jeszcze 2 w 1

Monika i Veronica
Początkująca w BB
Ja już po pracy:-) jak się okazało dziś miałam tylko niewielkie szkolenie i mam zacząć jutro pełna para.( jeśli tak to można nazwać). Trochę mnie głowa boli od nawało wiadomości o systemie hotelowym, nie wiem kiedy mi się uda wszystko załapać, bo na razie mam ogólny zarys wiedzy haha
Ampar3napisalas ,ze tez pracowałaś w hotelu, powiedz mi czy wszystko od początku załapałaś?bo ja mam na razie mętlik w głowie
Sylwia m co do Ryanair , tez mam wątpliwe uczucia, tez miałam masę problemów z bukowaniem biletów, bo jak nie błąd na stronie, to potem okazuje się ,ze moglo dojsc do podwojnego bukowania, i poza tym czesto odwoluja loty.
Sylwcia1982znam angielke co czekala 2 tyg po terminie i nie chciala wywolywac porodu i dziecko urodzilo sie zdrowe i duze!Wiec co jest ci pisane to bedzie ,takze sprobuj sie nie przejmowac za bardzo.:-)

Ampar3napisalas ,ze tez pracowałaś w hotelu, powiedz mi czy wszystko od początku załapałaś?bo ja mam na razie mętlik w głowie

Sylwia m co do Ryanair , tez mam wątpliwe uczucia, tez miałam masę problemów z bukowaniem biletów, bo jak nie błąd na stronie, to potem okazuje się ,ze moglo dojsc do podwojnego bukowania, i poza tym czesto odwoluja loty.
Sylwcia1982znam angielke co czekala 2 tyg po terminie i nie chciala wywolywac porodu i dziecko urodzilo sie zdrowe i duze!Wiec co jest ci pisane to bedzie ,takze sprobuj sie nie przejmowac za bardzo.:-)
oleska
Fanka BB :)
Monika fajnie ze bedziesz miala skan ja bede miala jeden extra w 34 tyg czyli za 2 tyg i moze wtedy sie dowiem co w tym brzuchu siedzi;-) jak narazie to moge tylko powiedziec ze jest bardzo ruchliwe
Sylwia podobno na rozpoczecie akcji porodowej najlepsze jest bieganie po schodach, skakanie a naj naj jest maz-sama wiesz co
;-)hehe W taki wlasnie sposob moja kumpelka zaczela ;-)

Sylwia podobno na rozpoczecie akcji porodowej najlepsze jest bieganie po schodach, skakanie a naj naj jest maz-sama wiesz co

noami81
Zaangażowana w BB
Kasia8118, ja bym się pewnie wybrała na spacer, ale jadę oglądać kolejne 2 mieszkania o12.30 więc raczej nie zdążę. A gdzie ty mieszkasz jeśli można spytać, że aż do Shipley na spacerki chodzisz?
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
kasia.j-kolo Adamsa jest fotograf,nazwy nie pamietam ale on jest prawie naprzeciwko Brittania HOuse
AMPAR-Ja tez w sumie tak naprawde na Zakopanem nie bylam,tzn bylam raz na 4 godziny i to takim szybkim krokiem
no ale teraz to ja sobie zwiedze
A u mnie znowu cos Kubie jest

brzuch go boli i wymiotuje

AMPAR-Ja tez w sumie tak naprawde na Zakopanem nie bylam,tzn bylam raz na 4 godziny i to takim szybkim krokiem

A u mnie znowu cos Kubie jest

noami81
Zaangażowana w BB
Aaa zapomniałam. Znalazłam w końcu szkołę pływania dla niemowlaków. Chcę się zapisać na następny semestr, zaczyna się pod koniec stycznia. Może jest jakaś mama chętna? Byłoby mi raźniej chodzić, z tym, że dziecko musi być poniżej roczku, by zacząć kurs.
sylwcia1982
Aktywna w BB
Ide spac chce mi sie ryczec dzisaj :-( jakas chora jestem
dobranoc!!!

reklama
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
NOAMI-a Jest tez taka szkola dla starszych??dla ponad rocznych??ja jak ostatnio bylismy na basenie,to Dawid bardzo plakal ,tak sie do mnie przyssal i puscic nie chcial

Podziel się: