reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Wizyta u lekarza pomyslna. Dostalam antybiotyk, w koncu przyznali, ze to jednak zatoki. Jednak na wszelki wypadek doktorka dodala, ze moge wziac rowniez paracetamol, gdyby glowa bardzo bolala ;-):-)

cfcgirl - super, ze Marysia taka grzeczniutka, tylko pozazdroscic

Ja mam dziś wolne i zaczęłam dzień od sprzątania, teraz jak oboje pracujemy ,to sprzątanie schodzi na dalszy plan :tak:,teraz jak mam dzień wolnego ,to doceniam siedzenie w domu:happy:
Chciałam tez iść do lekarza z córka bo od tygodnia kaszle i jej nie przechodzi a wręcz przeciwnie,ale oczywiście jak zadzwoniłam do lekarza to nie było miejsc.:wściekła/y:
Niunka Tez bym się wybrała na spotkanie z wami 22 ale niestety na drugi dzień ide do pracy, wiec nie ma sensu.Wiec przyjemniej zabawy.:-)

Hej
Ja dzissiaj bylam na nowej play group. Nazywa sie little hands. Dzieci rysuja, maluja, spiewaja, czytaja- tzn im sie czyta;-) Dzisiaj bylo klejenie- moj maly myslal ze to farbki i wymazal cala kartke klejem a jak czytali to on biegal a ja pilnie sluchalam- poznalam kilka nowych slowek:tak::-D:-D:-D
4muchy- moj tez chce gitare- chociaz tego nie napisal:-p
Monika1213- jak tam usg? To dzisiaj?
Kasia8118- jak cie znam to na pewno mialas czysto ale po tej akcji z pewnoscia czysciej:-pMasz ochote jutro podejsc tak okolo 11.30 do shipley a potem po 14 by cie radek zabral a ja bym wrocila do domu?

Moze ktos jeszcze jest chetny na spacer w shipley po parku?
Sylwia.m- trzeba bylo im koperte z kluczami i listem ze wskazowkami zostawic i na gore spac:tak:

Ampar 3 jeżeli chodzi o Shipley to bardzo chętnie właśnie planowałam zadzwonic do Ciebie w tej sprawie:tak: oczywiście jak któraś ma ochotę to niech się dołączy :tak: czym więcej tym weselej :tak:.Dzisiaj ciag dalszy sprzątania bo mały rozlał mi cały jogurt i mleko :crazy:.Nie wiem co w niego wstąpiło w tym tygodniu:no:.Jeszcze trochę z sofy to nic już nie zostanie od wiecznego prania:no:.

jestem zła i zajebiście zawiedziona ,popieprzyły mi sie daty chyba za bardzo chciałam tego usg a te flądry mimo że miały miejsce nie przyjęły mnie, moje usg za tydzień :-:)crazy::no: za to widziałam maluszka mojej kolezanki :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Monika1213 wiem co przeżywasz ja też nie mogłam sie doczekać USG. Bądź dzielna wytrzymasz:tak: jak byłam w Polsce poszłam prywatnie do takiej fajnej przychodni i USG mam nagrane na DVD:-) super sprawa

w Polsce bym miała co miesiąc usg ,a tutaj...............:wściekła/y::-( no ale moje gapowe :-:)wściekła/y:,trudno .W piątek na badania i w następną srodę usg

reklama
Kasia8118- no to super ze ci pasuje:-) A 11.30 ok?
Noami- to moze kolo Asdy? Bo chcialysmy isc do tego duzego parku.
Monika1213- przykro mi, najgorsze jest jak sie czlowiek nastawi psychicznie:-(
Nefretete- ja bylam prywatnie na usg3d w Barnsley. To chyba niedaleko od ciebie?

Wypilam ciderka do obiadu jeszcze z paryza mi sie ostal. Mnnnnnnnnnnniam:-p
Szkoda ze tylko jedna butelke przywiozlam;-)

Do góry