Dziendobry dziewczynki, jak sie spalo?
Ja od 4 gapie sie w sufit i nie moge spac. I tak od paru dni. Chcialabym to potem nadrobic w dzien, ale Kuba zrezygnowal juz z popoludniowej drzemki. Jestem niewyspana i zla, co sie troche odbija na mlodym. A on strasznie lobuzuje, energia go rozpiera, a ja juz nie mam sily gonic za nim po parku

Do tego jest madralinski, na pytania dlaczego to zrobil (rozlal mleko na podloge, rzucil talerzem lub czyms innym, porysowal stol kredkami itp - chociaz wie ze tego nie wolno robic) odpowiada mi ze mial taki pomysl (z duma w glosie i iskierka w oku).
Yowka - jak sobie radzicie z malenstwem? czy wszystko w porzadku? dawno sie nie odzwywalas;
bylam we srode w Huddersfield na dworcu odebrac meza, ladny macie dworzec, chyba jeden z ladniejszych jaki widzialam w uk
Niunka - moze budz go rano wczesniej, np o 8 i w dzien nie pozwalaj zbyt duzo spac
Kasiek - dzieki za info o choinkach, w przyszlym tygodniu bede jezdzic pewnie, bo sie wczoraj autko zepsulo
Kama - jesli chodzi o kosmetyki to ja uzywam Oilatum i jestem z nich bardzo zadowolona, Kubus mial bardzo szorstka skore i zadne oliwki i balsamy mu nie pomagaly dopoki nie zaczelam tego uzywac (polecil mi to dermatolog w pl)
pieluszki - uzywalam tylko jednorazowek, najbardziej nam odpowiadaly Huggiesy, no i jak napisala Kasia nie kupuj na poczatek zbyt wiele tych najmniejszych bo moga sie okazac za male, tez popelnilam ten blad i potem oddalam znajomej
do spania podusi sie raczej nie zaleca przez pierwszy rok, do przykrycia uzywac najlepiej takich "azurkowych" kocykow (jakby sobie naciagnal na buzie, to moze swobodnie oddychac) albo pajacykow
a do pupy, jesli byla potrzeba, to uzywalam sudocrem