Ewcia_UK
Z zapartym tchem przeczytalam 14 stron jakie zapisalyscie cennymi uwagami. Duzo sie z nich dowiedzialam i uspokoilam, wiec teraz kolej na mnie. Nazywam sie Ewa i mieszkamy z mezem w Bradford. Jestesmy w 12 tygodniu ciazy i jutro mamy pierwszy skan w BRI. Bardzo ciesze sie, ze nie jestem sama z moimi watpliwosciami co do opieki zdrowotnej w UK. Czytajac wasze posty wydawalo mi sie, ze czytam swoje mysli
Milo mi Was poznac i zycze duzo slonca w nadchodzacy DLUGI weekend:-)
Z zapartym tchem przeczytalam 14 stron jakie zapisalyscie cennymi uwagami. Duzo sie z nich dowiedzialam i uspokoilam, wiec teraz kolej na mnie. Nazywam sie Ewa i mieszkamy z mezem w Bradford. Jestesmy w 12 tygodniu ciazy i jutro mamy pierwszy skan w BRI. Bardzo ciesze sie, ze nie jestem sama z moimi watpliwosciami co do opieki zdrowotnej w UK. Czytajac wasze posty wydawalo mi sie, ze czytam swoje mysli
Milo mi Was poznac i zycze duzo slonca w nadchodzacy DLUGI weekend:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
.
. Na poczatku myslelismy, ze to monitor, ale okazalo sie ,ze nie. Mam nadzieje, ze jutro zostanie to do konca naprawione. Tym czasem korzystam z chwili i pisze. U mnie po staremu. Bylismy z Gabrysiem na szczepieniu i oczywiscie nie obylo sie bez dwudniowej goraczki i marudzenia:sick: . Strasznie mi go bylo szkoda. Teraz jest juz lepiej. Zbliza sie dlugii weekend, mam nadzieje, ze spedzimy go ciekawie, aczkolwiek jeszcze konkretnych planow nie mamy
.A Wy dziewczyny widze ze nie proznujecie, co weekend to ciekawszy. Fajnie, ze tak duzo zwiedzacie. Mam tylko nadzieje, ze prognoza pogody sie nie sprawdzi, bo zapowiadaja deszcze. Brrr.
.
!!! Wszystko jest na dobrej drodze:-) . A wedlug mnie to Twoj suwaczek zapierdziela, dopiero co wskazywal 9 miechow, a tu juz 7 z kawalkiem
, bo czaem jak chce jej cos wytlumaczyc to nawet nie wiem jak sie to po angielsku nazywa , ciezko mi a ona na wszystko , ze tak musi byc. Niestety ale moj angielski nie jest na stopniu najwyzszym , wiec musze zawsze troszkie kombinowac. pozatym oki.