Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzięki Kasiu staram się ile wlezie, choć ostatnio strasznie przemęczona jestem, a ta pogoda mnie nie pomaga :-(
Laski, czy wy coś w % działałyście ????
Hehehehe, w końcu ktoś kto nie boi się napisać " Lubię umoczyć języczek ", Ja i tak jestem delikatna
Polubiłam wino, bo podobno to dla mnie lepsze, więc niechaj tak będzie ;-)
Idę na razie, Olka wybudzać i nasmarować między pośladkami co boli, bo będzie płacz, a potem już w jego pokoju siedzim, bo tata ma do zrobienia CV, a zależy mu jak diabli na tej pracy, więc do potem i sorka Sylwia, mam nadzieję, że się spotkamy, zawsze wiesz, możesz zajrzeć tu ;-)
Kasiaj- ty sie z pelerynki nie nasmiewaj. Zdjelam ja na przystanku i juz pozniej nie zalozylam- glupia ja Brydka- a ty Sylwii wierzysz? Tej ktora nas nazwala balaganiarzami?;-) Sylwia.m- na brzuchu bylam suchutka Kasia8118- niech ci kolacyjka humor poprawi. Jak chcesz to ci zaraz jeszcze bajek podrzuce jak sie wszystkie malemu znudza
Sylwia: Niestety nie udało mi sie z wami spotkać, bo rozbiera mnie choroba: gardło i dziwne zawroty głowy:-(.Pewnie spotkanie sie udało, mam nadzieje wyzdrowieć do następnego.
Musze wybrać kurs w College ,ale mam dylemat , bo sama nie wiem co che dalej robić,chciałabym znaleźć prace na poziomie ,ale to nie takie proste.
Jeśli chodzi o ta sale na BD3, to czy ona jest jakoś wyposażona na nasze spotkania,czy trzeba będzie kupić zabawki itp.?
Ampar - ja sie, bron Boze, nie smieje z Twojej pelerynki, sama sie w takowa zaopatrzylam :-) ukradlam mojemu mezowi, bo on stwierdzil, ze mu przeszkadza jednak na rowerze
A ja sie relaksuje :-) Maciek spi, Kubusiem sie maz zajmuje, babcia kolacyjke zrobila. Zyc, nie umierac :-)
Oj Sylwia.m złapałam Ciebie na okrutnym kłamstwie.Ty mi obiecywac że Ty już nie byc Ociotowanym Lachonem a Ty jednak byc bo ja Ciebie tam widziec na forum.