Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej:-)
Ja właśnie wróciłam z carboot w Dewsbury. W sumie nic ciekawego nie było. Kupiłam tylko jakieś sukienusie Jak zjem to pewnie będę je sobie znów oglądac
Marcel śpi i raczej nie uda mi się dojechac na spotkanie w parku.
Na jakiś spacer i tak się wybiorę bo fajoska pogoda dzisiaj
Kasia.j czy mogłabym przy okazji najbliższego spotkania pożyczyc od Ciebie książkę "jak mówic żeby dzieci nas słychały itd"??
Czas zacząs wprowadzac w życie jakieś mądre rady bo moje dziecko robi się coraz gorsze
Witam:-)
dziewczyny ja dopiero wstałam w zasadzie to nie wstałam tylko siedze z laptopem i kawusią w wyrku
pooglądaliśmy sobie prawie do drugiej w nocy filmy a koło czwartej mieliśmy pobudke:-(mój Damian strasznie wymiotował:-(najpierw załatwił swoje łóżko a potem nasze:-(no ale na całe szczęście to nic poważnego, obudził się zdrowiutki jak by nic takiego mu się nie przydarzyło
dziewczyny widzę, że jeździcie na te carbooty oprócz ciuszków co tam jeszcze można kupić ?? kiedyś ktos mi mówił, że można tam całkiem fajnie wyposażyć całe mieszkankoczy to prawda?
marzenaM ja bylam tylko raz i troche sie rozczarowalam dziewczyny mowia ze oprocz ciuszkow to fajne zabawki ale czy cos wiecej... komp dzialaok tylko jak klawiature wsadzalam to zepsulam wtyczke napisanie psta z klawiatury na ekranie zajmuje wieki Podziekuj prosze jeszcze mezowi w moim imieniu ;-)
Marzena to zależy jaki masz gust. Jak lubisz dekorowac sobie mieszkanie starociami to znajdziesz coś dla siebie, ale żeby urządzic całą chatę to wątpię Jakieś duperelki właściwie.
Ja to tylko ciuszki dla dzieci i zabawki
mojadzidzia możesz kupić klawiature w PC MAX za dużym Tesco w centrum lub w CURRYS (też w tym centrum tylko bliżej). informacja dla Ciebie od mojego męża:-) Masz wgrany program antywirusowy AVAST. Wejdź na ich strone i zarejestruj sie jako nowy użytkownik. Na maila dostaniesz klucz rejestracyjny do pełnej aktywacji programu. Program teraz działa w pełni przez 30 dni.
sylwia.m raczej nie gustuję w starociach no ale po ciuszki i zabawki to sie wybiorę, muszę tylko jakieś autko sobie sprawić
znowu jakies dziwne rzeczy sie dzieja na tym forum ja powinnam gdzies miec zapasowa klawiature,musze poczekac az brat z basenu wroci ale dzieki za info. Ja za porzadki sie wzielam-ale na raty wszystko robie
ALe tutaj cisza dzisiaj, wszystkie pewnie gdzies szaleja...;-)
My tez dzisiaj bylismy na basenie, Marcelino sie wyszalał, ze w samochodzie prawie zasnał.I juz chche jutro isc znowu.Odziwo dziisja po wyjsciu z basenu nie było chłodno, moze dlatego ze na zewnatrz tez cieplo!
Ulcia - tak juz wie mój P.który to Twój D..........
Hej a o co chodzi z tym Dewsbury carboot czy cos takiego? pierwsze slysze nazwe czy to jakis targ?? piszecie o ciuszkach i zabawkach czy sa to rzeczy uzywane czy nowe??
Bozena M- no to fajnie, bo raczej ciezko sie nie znac wkoncu zbyt duzo Polakow tam nie ma:-)
Roksana1 i Doris78- dzieki za spacerek po parku, mam nadzieje ze nie zameczylam gadaniem, juz taka jestem, mowie i mowie, buzie ciezko mi zamknac, czasem przynudzam ponoc wiec jak nastepnym razem zaczne to mnie uciszcie
czy ktos planuje w tygodniu popoludniu jakis wypad na kulki czy playgroupe?? Chetnie sie dolacze, zaczynam aktywny tryb zycia i korzystam z kazdej nadazajacej sie okazji by wyjsc z domu