Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jaka dzidzia punktualna

moga dzieci wymiotowac na zabki
Claudia przy pierwszych zabkach mi wymiotowała i wtedy to wyczyłam gdzies na necie pozniej przy nastepnych zabkach te troszeczke ulewała ale mało wiec sie nie martw pewnie od zabków to było ;-)

i malenstwo juz trzymasz

Mala przenosilam 2 tyg i meczylam sie 3 dni i w koncu cc!no ale przezylam;-)
ale to chyba tze dlatego ,ze wiem ,ze duzo jesz mnie czeka spraw zanim urodze
a mi sie po prostu nic kompletnie nie chce robic!!

jak Marceli-lepiej z ta kupka juz??

niektore dzieci tak miewaja

;-);-)
kciuki trzymam
no i tesciowa wczesniej przyjedzie,wiec zmienily sie troche plany-po raz kolejny
wiec na ksiazke sie chyba zalap[ie
;-)
TRZYMAM MOCNO KCIUKI
choc jak TYNIA I WIKI napisala moze juz po wszystkim,jesli tak to Ci strasznie zazdroszcze szybkiego porodu;-)i duzo zdrowka dla Ciebie i maluszka

ale rabla okropnie:-

potem A sie bal zeby nie wymiotowala i przyniosl ja do sypilani do nas,a ja ogladalam samo zycie ,no i ona zamiast spac to spiewala piosenke tytulowa zjadajac poczatki slow

U mnie meczy nie ma bo moj nie lubi ,ale tak jak u S.sportowo-motorowo
Tyle ze i ja mam z tego radosc,bo lubie popatrzec na jazde wyczynowa,a i na mojego w kombinezonie tez-very sexy;-);-)

hormony mi buzuja

mam ostatnimi czasy problemy z koncentracją
I d.......a nic nie napisze
;-)
a co do meczy naszych menów to wyobraz sobie,że B jutro specjalnie zwalnia się z pracy o 14
to dopiero jest schiza
ale pocieszam się tym,że w lipcu już wykupujemy sobie wycieczkę więc odetchniemy sobie;-)
tej witaminy to mam pod dostatkiem,może przedawkowałam dlatego tak się dzieję

a co do sobotniego wypadu to niestety,ale nie dotrę
fajnie,że tak szybko jej przychodzi ta umiejętność
jeśli takowy istnieje...
Idę sobie kawkę zrobić,bo jeszcze nie piłam dzisiaj
szkoda,że pogoda się zepsuła bo tak mi ona smakuje na ogrodzie na świeżym powietrzu:-(