reklama

Mamy z Bradford

Cześć dziewczynki!!!

Pidi- jeszcze raz dziękuje bardzo za gościnę i za pyszne "cycki murzynki":-D;-),
no a reszcie mamusiek za miłe pogaduszki:-)
My dziś pojechaliśmy do Manchester po odbiór paszportu. Na szczęcie do kasy nie było takiej kolejki jak zeszłym razem.
Filipek jutro jedzie na wycieczkę z klasą na farmę, mam nadzieje, że pogoda dopisze.

Katarina- wspólczuje samopoczucia. Przydałoby Ci się troszke odpoczynku i oderwania od szarej angielskiej rzeczywistości:sorry2:
Renuska- to miałaś full serwis w szpitalu. Ja dostałam tylko kanapki:dry:;-) Chyba do wyboru było pare innych rzeczy ale samo angielskie jadło:baffled: i z tego co pamiętam to chyba jeszcze tikka masala:szok:
Marghi- pewnie z niecerpliwością wyczekujesz pierwszych objawów porodu. Oj jak Ci fajnie, że niedługo przytulisz swoje maleństwo. Jak sobie przypomne te pierwsze chwile z dziećmi to aż się łezka kręci:happy2:
Roksanna- oby pogoda Wam jutro dopisała i życze udanego wypoczynku nad morzem

To chyba tyle. Pozdrawiam

reklama
Hej laseczki to i ja się przywitam:tak:.
Kiepsko się czuje i to od samego rana:-(.wczoraj dostałam @więc jestem trochę słaba do tego dochodzą kiepskie nocki i wczesne po budki jakie fundują mi moje chłopaki raz jeden raz drugi:wściekła/y:.
Cieszę się że chłopaki juz śpią bo modliłam się o to od kilku godzin:zawstydzona/y:.Krystian dzisiaj strasznie marudny bo męczy go katar:-(.Sama już nie wiem czy ten katar to alergiczny czy taki zwykły:baffled:.Ale jedno jest pewne że dał mi dzisiaj w kosc na maksa:wściekła/y:.Nosa nie chciał wysmarkac ani żadnych kropelek wkropic:wściekła/y:.I wiecznie jęczał że nos go boli:-(.
Pidi jeszcze raz dzięki za gościnę :tak:.Co do tego leku co rozmawiałyśmt to nazywa się Gaviscon Infant:tak:.jak będziesz chciała to zapraszam :tak:;-).
Roksanna słoneczka jutro życzę :tak:.A gdzie dokładnie jedziecie?
mojadzidzia biedna Dusia:-(.A jak dzisiaj się czuje?
ampa3 no to trzymam kciuki żeby z domkiem się udało:tak:.Żeby mamuśki z bb miały gdzie się opalac:tak::-D.
sylwia.m a ja nadal nie mam numeru do fryzjerki:no:.
asiana_z chyba dostaniesz naganę za nieuważne czytanie :tak:.Prosiłam Ciebie kilka dni temu żebyś wrzuciła linka odnośnie odkurzacza :tak:.
katarina26 ja chyba wiem jakiej witaminy Ci trzeba:tak::-D.A ty będziesz w chińskiej w sobote?
Dobra uciekam bo padam lukne tu jeszcze pózniej.
Dzięki za dzisiaj tym co dotarły do Pidi:tak:.

hej :-)

u nas nic ciekawego :dry: tylko ze mała zaczyna strasznie duzo mówic :szok: juz pare razy powiedziala ze idze papa daj i taki *******y a wczoraj moja mama kupiła jej teletubisia lale bo najbardziej lubi zawsze jak oglada to krzyczy lala lala no i od wczoraj lazi z ta lala i krzyczy lala i ja jej ja polozylam na tym slimaczku co ma do bujania i mowie patrz lala buju robi a ona ja zabrala i za chwilke polozyla ja na slimaczku i zaczela bujac i mowi lala buju :szok: i zrzucila ja i wstala i mowi ja i musialam ja bujac ale mnie zdziwila:szok:

ania ja dostałam masale:-D bo lubie:-p tylko mnie zdziwilo bo ostre ja karmilam ale malej nic nie bylo:sorry2:

roksanna udanego wypadu nad morzem:tak:

marghi no to chyba bedzie chłopak :-p bo tak mi sie wydaje ze z dziewczynka moga sie pomylic bo sie ptaszek moze jakos schowac albo cos:-p a jak juz go zobacza i powiedza ze chlopak no to chyba mu nie odpadnie no nie ??:-D

asinkaz gratki dla Oluni:tak:

dobra ide ogarnac i prasowac:wściekła/y:

Hej kobity:-)

Ja właśnie nagrywam płyty z bajkami żeby maluchy miały co oglądać a to jest strasznie czasochłonne:wściekła/y: A jeszcze muszę chałupę ogarnąć:baffled:

Kasia8118 bo mi nie przypomniałaś:-p zaraz Ci poślę, mam nadzieję że nie zapomnę:-D

Pidi jeszcze raz dzięki za gościnę i sorki za bałagan:zawstydzona/y: Trzeba przyznać że Marcel z Dawidem bardzo dobrze się u Ciebie czuli bo już na dzień dobry zaczeli broić a przeważnie siedzą nam koło nogi na spotkaniach:-D

Natalka to Ci Claudia szybko zacznie pyskować;-) Zdolniacha z niej:tak: A jeśli chodzi o usg to zależy w którym tygodniu stwierdzony był chłopczyk bo ja kiedyś widziałam taki obrazek chyba z 16 tygodnia i na tym etapie siusiak i łechtaczka wyglądają bardzo podobnie:tak:

Marghi ostatnim razem zapomnialam Ci napisać że ja rok temu tak samo jak Ty teraz miałam termin na 2 lipca:tak: Urodziłam 9, Tobie nie życzę tak długiego oczekiwania:sorry2:

Mojadzidzia jak dzisiaj czuje się Nadia??

Graziul jak Ty dzisiaj się czujesz?? Humorek lepszy?? Chyba hormony Ci buzują na cełego;-)

Mój Marcel dzisiaj miał mega "sranie" (sorki za wyrażenie:zawstydzona/y:) na wieczór to była już sama woda a w ostatnich kupkach widziałam strużki krwi:szok: I teraz nie wiem czy to było "z wysiłku", bo bardzo już się skarżył że go pupa boli, czy może coś groźniejszego:baffled: oby nieeee:sorry2:

Sylwia- przyniesiesz mi w sobotę płyte ze zdjęciami please:-):sorry2: Jak nie zapomnę to przypomne Ci jeszcze w sobotę. Jak chcesz to w zamian przyniosę Ci płytę z bajkami:blink: Biedaczek z Marcelka:-(
Natalka- zdolniacha z Claudii. Masz powód do dumy:tak:
mojadzidzia- właśnie, jak się dzisiaj czuje Dusia? Mam nadzieje, że już wszystko z nią ok. Buźka dla niej

i ja mam chwilke w końcu:)
nie ma za co kobietki następnym razem serniczek:p hihihi mój maluch śpi sobie smacznie:) nagralismy go dzisiaj jak tańczył sobie po swojemu normalnie prawie płakałam ze śmiechu :)

sylwia- super ze chłopaki się zadomowili:p szkoda ze nie było drugiego autka to by się nie kłocili tylko razem posmigali:)

natalka- szkoda ze nie wpadłyście z Claudią,może innym razem:)

kasia- dzięi ze pamietałas napisac nazwe tego leku:) poczytam sobie spokojnie o nim i dam znać czy sie przyda:)

ania- nie ma za co lubie pichcić jak mam wene i czas:)

moja dzidzia- jak malutka księżniczka?

katrina- ja też mam ostatnio kiepskie samopoczucie ale lampka wina i troszke dobrej muzyki i mmm :)

a teraz uciekam łóżeczko czeka i woła mnie do siebie hihihi

kolorowych i zerotyzowanych snów dziewczyny:)

dobry wieczor:-D:-D:-D:-D
kasia to jest ten samodkurzacz co w day2 day ale go narazie nie ma Buy Vax V-020U Cylinder Carpet Washer. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
ampar juz wyslalam ci mam nadzieje ze jakos trafisz:tak::tak::tak:
sylwia biedny Marcelek oby wszystko bylo dobrze
natalka to ci dopiero teraz zacznie Claudia mowic musisz uwazac na slowa zeby nie podlapal od ciebie:tak::tak::tak:;-);-);-);-)
mojadzidzia jak tam Dusia mam nadzieje ze juz wszystko ok
oki ja juz klade sie bo pora na mnie dobranoc kobietki

Hej kobitki!
Padam na ryj normalnie,wlasnie skonczylam kapiel i zaraz pedze do lozka,wpadlam tylko nadrobic zeby nie miec zaleglosci :dry: odnosnie Dusi to dzisiaj juz nie wymiotowala ale byla strasznie marudna,caly czas na rece chciala,z jedzeniem nie bylo wiekszego problemu,zrobilam jej na obiadek delikatny rosolek i wtrzachnela cala miseczke :sorry2: dziewczyny czy dziecko moze wymiotowac od zebow?? sprawdzilam jej dziaselka i czuje kolejnego zabka wiec tak pomyslalam ze moze dlatego...:baffled:
sylwia.m ok 2tygodni temu Dusia miala kilka dni zaparcia i jednego ranka zrobila kupke z krwia,jak jej wycieralam tyleczek to byla tez krew na chusteczce,oczywiscie zaraz polecialam do lekarza na drugi dzien, kazal sie nie stresowac,u malych dzieci podobno czesto sie to pojawia i kazal podawac Dusi duzo owocow i warzyw,kilka dni po wizycie jeszcze raz zrobila kupke z krwia ale tak bardzo delikatnie i od tamtego czasu jest spokoj chociaz codziennie obserwuje co tam w tym nocniku plywa :baffled::dry:
kasia8118 zdrowka dla uparciucha Krystianka,ach to dzieci-wola cierpiec zamiast pozwolic sobie pomoc,tulaski dla ciebie ;-)
ampar3 myslisz ze tesciu umialby sie zajac dziewczynka? jak tylk wyrazi zgode to ja pakuje kostium i w droge :-D:-D:-D
natalka gratulacje dla Clauduni,szybko zaczyna mowic,Duska poki co mowi mama,dada i daj no ale jeszcze ma czas zeby sie nauczyc :tak:
marghi a nie kusilo cie zeby zrobic sobie jeszcze raz prywatnie usg i potwierdzic plec dziecka? ja to bym chyba nie wytrzymala jakbym nie wiedziala :-D:-D

Cześc Mamuśki :-)
Dzisiejszy dzień był strasznie dla mnie zabiegany.Z rana wizyta u położnej,później miłe spotkanie z moją Mamuśką (godzinka relaksu :happy2:),później niespodziewany telefon ze szkoły z informacją,że moja starsza córcia źle się czuje.Więc szybko wskoczyłam w auto i pojechałam po Nią.Okazało się,że chyba ta duchota na dworze dała Jej się we znaki,przez co było jej strasznie słabo.Jakby tego było mało,późnym popołudniem musiałam jechac z moją kochaną połową do lekarza,bo biedaczysko się rozchorowało.Ma zapalenie ucha środkowego,dostał pencylinę i jakieś krople do uszu.Szkoda mi Go strasznie,bo zapalenie ucha jest strasznie bolesne.Dobrze,że moja młodsza córcia była dzisiaj wyjątkowo grzeczniutka a i nasz piesek nie plątał się zbytnio pod nogami.Tak szczerze to opadłam dzisiaj z sił,nawet nie miałam czasu pomyślec czy coś mnie łapie czy nie.Ale mam nadzieję,że może w nocy mnie złapie :-) Idę się położyc żeby zregenerowac swoje siły,może następnym razem napiszę Wam,że już tulę swoje maleństwo :-)
Miłych snów :-)

reklama
MOJADZIDZIA- korciło mnie i to bardzo,ale jak byliśmy w 32 tygodniu ciąży na scanie (miałam wcześniej problemy z łożyskiem,było przodujące),to maleństwo zakryło tę częśc ciała i nie chciało pokazac:-) Zresztą przy dziewczynkach nie chciałam wiedziec,chciałam żeby była to niespodzianka.I uczucie było niesamowite i przy pierwszej córci i przy drugiej.Bo tak naprawdę to kobieta zaraz po urodzeniu nie czeka na słowa określające płec tylko czeka żeby lekarz powiedział,że dziecko jest zdrowe.Płec schodzi na drugi plan.Więc i teraz czeka nas niespodzianka,choc gdzieś tam podświadomie myślę,że to dziewczynka :-)
Pa lecę spac :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry