• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Stanowi drugie dziecko

Papatk_a

Fanka BB :)
Cześć , staramy się z mężem o drugie dziecko z pierwszym było ciężko trzy lata i dopiero wizyta w klinice niepłodności pomogła. Biore witaminy i inne wspomagacze, czuje owulację ból jak przy miesiączce. Ile staliście się o drugie dziecko po pierwszym ciężkim razie ? Czy znów iść do kliniki ?
Po ciąży jestem w niskim ryzyku nowotworu wyszło coś w cytologii płynnej .

reklama
Po pierwsze podstawowe badania takie jak np tarczyca najlepiej piątka tarczycowa, glukoza, progesteron 7dpo
Monitoring owulacji czy ona w ogóle zachodzi, testy owulacyjne też polecam.
Co do cytologii nie pomogę, jedynie iść z wynikami do swojego ginekologa i może cos zaradzi

Cześć , staramy się z mężem o drugie dziecko z pierwszym było ciężko trzy lata i dopiero wizyta w klinice niepłodności pomogła. Biore witaminy i inne wspomagacze, czuje owulację ból jak przy miesiączce. Ile staliście się o drugie dziecko po pierwszym ciężkim razie ? Czy znów iść do kliniki ?
Po ciąży jestem w niskim ryzyku nowotworu wyszło coś w cytologii płynnej .
Przed zajściem w ciążę sprawdziłabym tą cytologię przede wszystkim, najlepiej test na HPV i wizyta u ogarniętego ginekologa. Ale to moja opinia 😊
My staramy się od października zeszlego roku, w międzyczasie poronienie w 7 tyg i ciąża biochemiczna 🫠 warto zbadać sobie jeszcze poziom kwasu foliowego, żelaza, ferrytyny, b12 i witD 😉

Przed zajściem w ciążę sprawdziłabym tą cytologię przede wszystkim, najlepiej test na HPV i wizyta u ogarniętego ginekologa. Ale to moja opinia 😊
My staramy się od października zeszlego roku, w międzyczasie poronienie w 7 tyg i ciąża biochemiczna 🫠 warto zbadać sobie jeszcze poziom kwasu foliowego, żelaza, ferrytyny, b12 i witD 😉
miałam sprawdzona cytologię i pobrane wycinki do badań histopatologicznych wszystko czysto no i oczywiście test na HPV i też czysto. Biore witaminy i nic :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry