reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc dziewczynki!
wczoraj przeczytalam wasze posty ale niestety sily mi nie starczylo aby odpisac :-( ostanio kiepsko sie czuje,niby spie dobrze i Dusia juz sie tak nie budzi w nocy a ja po prostu padam ze zmeczenia Niby biore witaminy od kilku ygodni ale nic mi nie pomagaja :no: chyba potrzebuje weekend w spa...ampar3 masz jakas duza waliche zeby mnie przemycic? :dry:
graziul xxx raz jeszcze 100lat i duzo zdrowka :-):-)
natalka1990 ja tez zaakceptowalam regulamin bez czytania ale przejrzalam ta stronke ktora wkleilas i sie zastanawiam czy dobrze zrobilam :dry::baffled:
zanetabd7 czy ja dobrze rozumiem ze bedziesz miala dzidziusia??? Ja z Dusia w ciazy czulam sie rewelacyjnie,oprocz zgagi nie mialam powazniejszych dolegliwosci no ale wszystko zalezy od organizmu ;-)
pidi ja raczej nie dam rady do ciebie dotrzec,szczegolnie tak wczesnie :baffled:
Marghi witaj na forum,zycze szybkiego i bezbolesnego rozwiazania Ja jestem zadowolona z opieki w szpitalu podczas porodu,lezalam ponad 12godzin zanim urodzilam,caly czas byla przy mnie pielegniarka,dostalam wszystkie przeciwbolowe specyfiki o jakie prosilam wiec nie moge narzekac Jak ci sie mieszka w Dewsbury?
uciekam polozyc Dusie spac bo juz bardzo marudzi,buziaczki dla wszystkich

Ostatnia edycja:
czesc kobietki u nas dzionek zlecial szybciutko wlasnie wrocilam ze spotkanka i bylo bardzo sympatycznie zapraszam was serdecznie :tak::tak::tak::tak::tak:
wiki polozylam juz do lozka ciekawe o ktorej usnie:confused::confused::confused::confused:
pidi mnie nie bedzie dla mnie to troszke daleko ale moze innym razem bo my lubimy sobie pospac:tak::tak::tak:
mojadzidzia duzo sily ci zycze

hej:-)

my dzis caly dzien na dworzu i na play grup bylysmy no i mała własnie padła:tak:

grazul wszystkiego naj:-) no prezent od coreczki musial byc :-D

MARGHI witaj ja rodziłam tutaj ale zadowolona nie jestem :sorry2: oby Tobie łatwo poszło powodzenia :tak: i czekamy na wiesci :tak:

zaneta wspólczuje samopoczucia:-( a mialam to szczescie ze czułam sie dobrze:tak: a jak odcyckowywanie idzie ??

pidi mnie nie bedzie:sorry2:

jstysiak nie wazne jakie bd wazne zeby blisko metra i okolica fajna;-)

ide na fajeczke :zawstydzona/y: zajrze pozniiej;-)

PIdi-bo zapomnialam wczesniej powiedziec,mnie chyba jednak nie bedzie:no::-(Mimo szczerych checi,jestem padnieta po calym dzisiejszym dniu,bajzel znow sie zrobil i pewnie tak rano sie nie wygrzebiemy:zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale daleko nie mamy do siebie,wiec napewno sie spotkamy wkrotce;-)

Hej babeczki :-).
Jakaś padnięta dzisiaj jestem więc za bardzo się nie rozpisze :no:.
Graziulxxx jeszcze ra wszystkiego naj naj:tak::-).
Żanetba7 ja myślę że każda ciążę przechodzi się inaczej bez względu na płec.Ja odrobinę gorzej czułam się drugiej ciąży ale tak ogólnie obie znosiłam super :tak:.
pidi ja będę :tak:.Bez wózka:tak:.
MARGHI ja jedno dziecko rodziłam w pl a drugie tutaj.Wydaje mi się ze wszystko zależy na jaki szpital się trafi i na jaki personel bo to w sumie wszystko od nich zależy:tak:.W pl trafiłam na bardzo nie miłą obsługę i mam kiepskie wspomnienia tu niby trochę lepsze.ale z tego co słyszałam to jednak większosc kobiet sobie chwali rodzenie tutaj więc nie przejmuj się na zapas:tak:.
mojadzidzia a ty kochana co tak daleko uciekasz:-(.zle Ci tu z nami w Bradford:-p.
ampar3 i jak tam domek?
ania1812 byłam dzisiaj przelotem w picocsie i nawet wpadły mi w oko dwie pary butów i teraz rozmyślam czy są mi potrzebne:baffled:.
Doris78 akcja była :tak:.A humorek lepszy i nie tylko z tego powodu;-):tak:.

Hej!
Ja tylko na chwilkę:sorry2:

Pidi- ja jutro będę
Żaneta- wspólczuje samopoczucia. Dobrze, że masz teraz mamę przy sobie:tak: W Peacooksie kupiłam sobie sandałki i 3 koszulki dla Adama:-)
Graziul- a kiedy wybieracie się do Pl? Bo może zdąże jeszcze pożyczyć Ci książke. Super, że tak miło spędziłąś urodziny:tak:
Sylwia- pochwal się co kupiłaś

Do zobaczenia i spisania jutro:happy2:

kasia8118,natalka1990 szukamy mieszkania blize pracy S bo strasznie duzo wydaje na paliwo i duzo czasu schodzi mu na dojazdy-czasami nawet godzine w jedna strone :szok:
dziewczyny a ja nie wiem co robic bo Dusia zwymiotowala mi przy sniadaniu ale myslalam ze moze to przez skorke od bulki,w poludnie miala rozwolnienie a teraz przed snem znowu zwymiotowala ale tym razem mega porzadnie,cala posciel w lozeczku do wymiany,moja bluzka,Dusi pizama i 1/4 dywanu do prania bo nie wiedzialam co robic i zamiast cos jej podstawic to nosiłam ja po calym pokoju Obawiam sie ze w nocy sie obudzi glodna bo nic w zoladeczku nie zostalo ani z kolacji ani z obiadu :no::-(

reklama
no dziewczyny ciacho juz chlodzi sie w lodowce a rogaliki stygną:p hihihihi

mojadzidzia- jesli macie ochote wpaść to nie ma problemu, nawet później:)zapraszam

ania1812- ciesze sie że zaitacie z Adasiem:)

kasia8118- w razie drzemki malucha zamiast w wózeczku można położyć go do kojca albo do bujaczka:) a w razie awarii ja mam 2 wózki

MARGHI -ja też jestem nowa na forum, witaj:). Również rodziłam tutaj i naprawde super:) na koniec proponują tościka i kawe hehehehe

Do góry