Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

b o nie mam pojęcia gdzie to jest!!!! a tak po za tym to w czwarteg już do pracy
:-(zleciało jak nie wiem!!!! sorki że nie odpisuje wam laski ale jestem padnięta jak nie wiem !!!!
to trzymajcie się kochane!!!!:-)

Wczoraj byłam Danielowi wyrobic birth certificat i porobic zakupy na świeta

Mały jest kochany chociaz wczorajsza nocka nie nalezala do udanych budzil sie co godz az w koncu o 4-tej zrobilam mu butle mleka co chociaz 4 godz sobie pospalam ,ale coz takie uroki:-

wlasnie wylukalam cos fajnego na sciane do kuchni i musicie mi doradzic,kolor mam taki scian Dulux PaintPod Matt Emulsion Buttermilk, 5010212525814 ; 5010212527337 i chcialabym na sciane na ktorej postawie stol walnac se taki napis WALL ART STICKER QUOTE KITCHEN HEART HOME DINING ROOM | eBay UK :-)i nie wiem czy to bedzie fajnie wygladac i jezeli juz to w jakim kolorze,bo kolor scian taki mdly jakis wybralam,ale marza mi sie czerwone dodatki.:-)
Maja tez powoli rezygnuje z cycka,ale moze to moja wina bo zaczelam ja dokarmiac bo za malo mi wazy troszke.

ale taka byłam zabierana i zarobione ze nie wiem jutro wracam już do pracy więc musiałam nadrobić !!!!
ale tylko na jeden dzień :-):-):-) i w przyszłym tygodniu na 3 dni i wolne :-)
nie jest tak zle 

dobra lece bo jutro pobutka o 5 rano!!!!!!

,bo wymalowalam nia tylko jedna sciane po czym stwierdzilam ze wyglada beznadziejnie do moich mebli i zonk .Mam jeszcze do lazienki chyba cos takiego - Dulux Distant Shores ,chcesz?;-).Naklejke to tak jak Emilka pisze wez sobie czarna albo bordowa czy czerwona ,ja mam kilka naklejek w domu i zawsze ciezko bylo mi zobaczyc to oczami wyobrazni .
.Ale cale "szczescie "to tylko zapalenie gardla i tradycyjnie paracetamol
.Wieczorem juz calkiem niezle brykal i dokazywal wiec raczej stan zdrowia sie mu nie pogarsza .Jasmina za to ladnie pospala mi w dzien 4,5 godz .po dwoch godz .zaczelam chodzic do niej co 10 min sprawdzac czy oddycha
.Drugie dziecko a ja nadal sama sobie uprzykrzam zycie
.No nic ,korzystam z tego ze dzieciarnia smacznie spi i ide ... tez spac ;-).