Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Samaryn gratulacje Mam nadzieję, że to zwolnienie lekarskie, to tylko takie dla Twojej wygody, a nie z powodu choroby :-) Ja też mam córcię, tylko o połowę młodszą od Twojej i mieszkam koło Asdy.
pogoda jest straszna my bylismy na zakupach i strasznie zmarzlam na dodatek moja mala sie rozchorowala jutro ja chyba zabiore do GP bo goraczka jej schodzi na max 2 godz i wraca .
emilkawitaj!! Hagie ja lece do PL 12 marca i juz nie moge sie doczekac lece na tydz , i chyba pozniej juz nie polece przez dlugi okres bo z 2 dzieci to mi sie nie usmiecha tluc do PL ja zatrzymuje sie u swoje przyjaciolki wiec tesciowie nie beda mi na glowie siedziec :-)
Samaryn a gdzie pracujesz? Twoja córcia ma 3 latka, a chodzi do Nursery? Gdzie? Przepraszam, że tak wypytuję, ale robię wywiad, bo nie wiem, gdzie moją do nursery zapisać
hagie kolo Asdy mieszka mojej corci Childminder to rzut kamieniem mamy do siebie moze jka pogoda bedzie ladniejsza to do parku sie wybierzemy z dziewczynkami??
A to zwolnienie lekarskie to tylko i wylacznie dla mojej wygody i aby stresu w pracy unikac juz do konca ciazy nie bede pracowac
Ja pracuje w HSBC moja corcie nie chodzi do nursery , mogla isc ale zdecydowalismy z mezem ze jeszcze do wrzesnia zostanie u swej opiekunki , zapisalam ja do ST Johns i Lower Fields szkoly mam nadzieje ze sie dostanie do nich , jest jescze w Carrwood ale to ostatecznosc
Szaro buro na dworzu ale chyba nie jest tak zimno, my się przeszliśmy do sklepu to było całkiem przyjemnie
Samaryn witaj
Fajnie że możesz sobie na zwolnieniu posiedzieć. Niedługo pewnie połówkowy scan, będziesz sprawdzać płeć?
U nas właściwie nic się nie dzieje. W sobotę byliśmy u znajomych i zasiedzieliśmy się do 4 rano Oj dłuuuugo już tak nie balowałam, czyli oznacza to że nie jestem jeszcze aż tak stara skoro wytrzymałam;-) A pospałam potem aż do 8 za to wieczorem poszłam spać razem z dziećmi czyli o 19
sylwia.m polowkowe mam 20 marca i plec bedziemy sprawdzac moj maz chce chlopaka ,bo maja fajne zabawki
wlasnie zobaczylam twoje suwaczki i smiac mi sie chce bo:
a) ja tez mam na imie Sylwia, i z nazwiska panienskiego tez mialam litere M
b)moja corcia tez ma na imie Olivia
c)a chlopca tez chcemy nazwac Marcel
co do zwolnienia to wiem ze mam dobrze ze sobie siedze w domu i jeszcze mi zato placa :-)
Czas zebym i ja sie wkoncu odezwalaPogoda do bani,to fakt.Ale juz tak i tak ladnie jest,pelno krokusow ,zonkili.
Zaraz marzec a potem to juz z gorki...
HAGIE-ja Ci mialam juz wczesniej posac ,ze twoja Zuzia wyglada na starsza,bylam w szoku jak doczytalam ze dopiero ma ponad rok.
SAMARYNA-Witaj:-)Gratuluje ciazy.
A Ty masz te wszystkie szkoly niedaleko siebie?ze masz az taki wybor.Twoja corka pewnie dobrze gada po angielsku jak ma chidminderke.O ile to angielka jest
doris7 tak wszystkie te szkoly mam blisko siebie jedynie moze ST Johns jest jakis z 15 min na nogach na BD4 jest dosc spory wybor szkol , ja kolo siebie chyba mam ze 3 ale opinie nie maja za ciekawych a moja corcia gada tylko po angielsku chodzi do opiekunki (angielki) odkad skonczyla 9 miesiecy , teraz smiesznie stara sie mowic po polsku i miesza jezyki ale rozumie wszystko po POlsku co do niej mowie no chyba ze mnie ignoruje
Hejka Sylwia, jeszcze raz dzięki Katalogi przekazałam dalej.
Samaryn Gratuluję małej fasolki. Ja mieszkam bliżej Tong St. przy cooperativ :-), tak, że niedaleko. Mój syn poszedł do nursery do Carrwood Primary School , bardzo miło tam jest. Byliśmy też zapisać Chrisa do Knowleswood Primary School, ale nie zrobiła na nas dobrego wrażenia ta szkoła. A do katolickiej St Columba's Catholic Primary School nie chemy.