Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
:-)ZApraszam tutaj nie tylko na pogawedke ale moze podzielimy sie wiadomosciami na temat lekarzy , szpitali, i gdzie w naszym rejonie milo mozna spedzic czas z naszymi pociechami.Pozdrawiam serdecznie
Juz myslalam o skasowaniu tego tematu.cos nikt sie do tego miasta nie przyznaje,no teraz poza Toba.;-).A czasem milo posluchac podpowiedzi dotyczacych fajnych mmiejsc tu dla dzieciaczkow czy chociazby innych kwestii.pozdrawiam
pozdrawiam was serdecznie.Wybieracie sie w poniedzialek na jakis Zug ? Szczerze powiedziawszy wczesniej nigdy nie chcialo mi sie a potem david byl maly i jeszcze bardziej mi sie nie chcialo.a teraz ma juz prawie 3 latka i napewno mu sie spodobaja te wszystkie poniedzialkowe parady ale tez nie chce isc gdzies dzie nieprzecisne sie wozkiem,Altstadt odpada.Gdzie sa jeszcze fajne pochody a nie tloczno?
Tam gdzie pochody, to zawsze tloczno.U nas w sobote bedzie pochodzik, ale to raczej taki mini pochodzik, bo tu gdzie mieszkam to mala wioska.U nas Altstadt z wozkiem tez odpada, moze za rok.
Wlasnie dzies dowiedzialam sie od znajomej ze 2 lata temu byla z dziecmi na Monhaim tj za düsseldorf hellerhof.I tam sie chyba wybiore bo mowila ze bylo fajnie a nawet nie za tloczno tylko podobno dobra reklamowke dzieciom trzeba wziasc bo niezle sypia.
blond ty chyba musisz miec duzo zasobow spokojnych nerwow.Bo ja slyszalam ze tam jest bardzo tloczno.Ja jestem nerus i jak by mi przyszlo przepychac sie wozkiem miedzy ludzmi i tkwilabym w korkach to bym tam eksplodowala.Ale wszystkim mamusiom gdziekolwiek beda w üponiedzialek zycze milej zabawy z waszymi pociechami.I opiszcie jak bylo tak na zapas na drugi rok.