reklama

Mamy z Limerick

mariazk co do mleka ja sma niebieskie uzywam i jestem zadowolona!!! a co do paszportu to nie pamietam co wpisalam ale jak bedziesz na gardzie to sie gardzisty zapytaj on na bank Tobie powie a i jak bedziesz na gardzie to niech on Ci nie podpisuje dwa razy formy bo mi w miejsce gdzie miala osoba zaufania publicznego podpislal i mi forme odeslali!!!!!
Martuana dzieki za zakupki swietnie bylo!!!! co tam deszcz jak sie ma takie towarzystwo!!!!
Olivca ja zawsze z Jula z tylu siedze bo mi jej szkoda jak tak sama tam jest, nic nie widzi i jeszcze towarzystwa ma nie miec!!!! ja na Twoim miejscu bym sie pociagiem wybrala a moj mezus Cie ze stacji odbierze a i w ogole tu wszyscy zmotoryzowani wiec nie bedzie problemu :)

ok zmykam chatke ogarnac buzka :*

reklama
Aaaaa, Drozdusia, bo jakaś taka skapciała dzisiaj jestem, wkurza mnie już to czekanie :dry:... Ciągle czuję, że mi mokro, a jak sprawdzam to nic nie ma :eek:!

Ms.Marple, Oliwka czuje się dobrze, noc przespała normalnie, więc już wiem na 100%, że nic Jej się wczoraj nie stało :sorry:! Tylko ma temperaturę podwyższoną, ale pewnie to przez zęby, może w końcu wylezą! A ja czuję się tak se (patrz wyżej) i jajniki bolą bardziej, więc wolę sobie poleżeć ile Młoda mi da, niż przed kompem siadać, ale będę Was już podczytywać częściej, bo sporo już nastukałyście, no i ile można leżeć, nie?
Dzięki za troskę Laseczki ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Niestety nie, puki ma ten wózkowy fotelik-chyba do 11kg nie wolno przodem tylko tyłem do kierunku jazdy, a to właśńie ogranicza jej pole widzenia prawie całkowicie no i ja słabiej ją widzę, ale takie maluszki nie można inaczej, już nie wspominając że z tyłu bo to normalne
zdziwiłam się właśnie, a nie zajarzyłam, że trzymasz ten fotelik na tylnym siedzeniu bo ja woziłam mały fotelik (tyłem do kierunku jazdy) obok siebie na przednim siedzeniu, ale wtedy oczywiście trzeba wyłączyć poduszkę powietrzną:tak:

spacerek nam się udał chociaż oczywiście fumfel się wywalił i cały mokry i brudny wrócił:eek: ostatnio zawsze tak wraca:-D:-D

uuuuuuuuuuu ale zaczęło lać w ostatniej chwili wróciliśmy:eek:

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny,
wpisałam się tutaj jakieś 2 m-ce temu ale jakoś nie miałam czasu rozkręcić się z pisaniem. Wiec witam wszystkie mamusie. Martuana wiem ze już dawno i nie prawda ale gratuluje syneczka. Mam nadzieje ze poród bym w miarę szybki. Moj synuś urodzil sie 25.08 - nie spieszylo mu sie :).
Mam pytanko - czy ktoras z was wypelniala formularz o Irlandzki paszport dla dziecka - bo ja wlasnie to robie i nie jestem pewna czy w sekcji CITIZENSHIP punkt 3 mam coś zaznaczać. tam jest Naturalisation/Foreign Birth Registration/Post Nuptial.
Dzieki za podpoiwedz
Cześć laseczko;-)o to pózno Cię wzieło ja urodziłam 14;-) byłam na wywołaniu zaraz po naszym spotkaniu w materniti:tak:a ile ważył twój brzdąc?? mój poród? hahah dobrze że już po hahahna wole nie pamiętać:-D a ja z twoim?? No i dziewczynki dzięki za życzenia dla Martysi:tak: przekazałam od cioć foremkowych tych znanych i jeszcze nie poznanych:-D podziękowała;-) Zakupki udane w świetnym towarzystwie hahah aleśmy obskoczyły sklepów:szok:Kupiłam dla wszystkich zabawki ubranka hahah tylko nie sobie hahahh:-Dale do wieczorka mam jeszcze czas:tak:;-) A co do mleka ja używam APTAMIL i jestem zadowolona ale po każdym tak samo się czuje i ulewa :sorry:i cierpi na chwilowe przekarmienie czyli bolący brzusio;-)

Martuana, od nas też Martysię ucałuj ;-)

Dziewczyny, trzymajcie kciuki, zaczynam odstawianie! Oliwa nie jest z tego zadowolona...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ms.marple u nas przed chwilą było istne oberwanie chmury:shocked2::szok: no ale po wycieczce do centrum już się nie ruszaliśmy.lenia mam jakiegoś.i spać mi się chce:sorry: od kilku dni tak mam że od godziny 16 chodzę jak lunatyk :cool:
Krycha no to powodzonka.będzie ci potrzebne.ale nie musi być aż tak źle.może akurat pójdzie łatwo.i pamiętaj-najważniejsza jest konsekwencja.jak raz dasz się złamać to już po tobie:rofl2::confused2:

Martuana, od nas też Martysię ucałuj ;-)

Dziewczyny, trzymajcie kciuki, zaczynam odstawianie! Oliwa nie jest z tego zadowolona...

Trzymamy trzymamy :))

Martuana, Justysia w taki deszczol sobie zakupki robilyscie odwazniachy :) Ja to sie zle czuje bolii mnie glowa bardzo a malenka mi dzis tez jakas taka slaba, wiec dzien w domku spedzilysmy

a ja jeszcze raz do miasta jechalam hihihi moja pelerynka przyszla i trza bylo odebrac hihihihi jeszcze 20euro bym doplacila i mialabym druga spacerowke hihihihi no coz chcialo sie taki woooz to teraz trza bulic :-D:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry