reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

hihihih Drozdi nie ciemno nie krotko ale calkiem inaczej :)
Cytrus A mi na tej wsi calkiem calkiem sie podoba :)
a moze w ten dzien swietego patryka jak ja bede miala wolne oczywiscie u mnie grilla rozpalimy?? mam dwa wiec sie dla wszystkich zmiesci?? co wy na temn pomysl?? tylko zeby pogoda byla :)

reklama
Hej mamusie.Ja dzis koresponduje z wyrka.Nie nie nie zmojego powodu,ja dzis czuej sie lepiej,brzuch mnie tylko zawsze po takim bolu krzyza smiesznie boli jakbym sie przedzwigala,nie wiem co ma jedno do drugiego..Leze w lozeczku bo moje dziecie wymaga zebym lezala kolo niego caly czas bo chory.Ostatnio byl tak chory jakmial 5 miesiecy.Bidulek moj kochany zalapal chyba na urodzinach wirusa jakiegos.Zwracal cala noc,srednio co 40 minut,caly ranek,teraz podsypia troche ale mamusia czuwa z miseczka.Na 16 idziemy do lekarza,bo ja ide z wizyta i odrazu zabiore jego.Ech dzieciatka...
Olivcia nie jadlam fasolki hihih Smieje sie tylko ze tak bardzo chcilam zajsc w ciaze ze jak za pierwszym razem sie nie udalo to plakalam jak dziecko ze juz pewnie beplodna jesten i nie bede miec wiecej dzieci no to za drugim razem Pan Bog mi wynagrodzil hihii A tak napowaznie mamusia miala dwoch braci,ktorzy bliblizniakamialezmarli.Nigdy mi o tym nie mowila wiec nie bylam przygotowana ,a jestem drugim pokoleniem wiec sama rozumiesz o co kaman..

No nic uciekam..milego korzystania ze sloneczka...

hej laseczki wlasnie wrocilam z miasta hihi
oj jak dobrze przy mamusi:-) troszeczke mnie odciaza od dzieciaczkow moich a tyle mam do zalatwiania jeszcze ze ho ho ho

mam takie pytanko do was moje mile , ktora mieszka blisko Crobally:confused: tzn w miare blisko mnie :confused:

A mi się już chipsy skończyły, buuuuuuuu i nie mam kogo wysłać do sklepu, buuuuuuuuuuuu :dry:...

trzeba bylo mówić właśnie wróciłam niedawno z miasta to mogłam ci wziasc paczke ;-)
tylko dopiero przywiozlabym ci te czipsy jak bym wrocila do limerick hi hi :-):-):-)

reklama
Do góry