beakta
Mammy of boys & girl
Oooo tak zrobimy ;-)Beakta, myślę sobie, że jak już wylądujemy u Gastone to ja Ci przywiozę tego smoka, chyba, że potrzebujesz pilnie to dawaj znać ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Oooo tak zrobimy ;-)Beakta, myślę sobie, że jak już wylądujemy u Gastone to ja Ci przywiozę tego smoka, chyba, że potrzebujesz pilnie to dawaj znać ;-)

dzieńdoberek wszystkim
ale miałam noc... Bąbel budził się dokładnie co godzinę
dawałam mu smoka i zasypiał, a ja zanim zasnęłam to on już się znowu budził
nad ranem już go miałam dosyć... to M wrzucił go nam do łóżka -- zasnął i nawet przespał godzinę jedzenia
oby mu to nie weszło w nawyk
cytrus i krycha jak samopoczucie o poranku?
... Ale powiem Wam, że jest na tyle źle, że razem z mężem wylądowaliśmy dziś u lekarza i oboje mamy antybiotyki a mój mąż dostał zwolnienie lekarskie, więc przynajmniej mam pomocnika do Pyzuchny!!! W ciągu wczorajszego wieczorku do dziś z łaskotania w gardle przeszło mi od razu na płuca
, masakra jakaś!!!!! Ale mam już leki, więc teraz tylko jeszcze zakupy, jak mąż z pracy wróci, bo poszedł zanieść to zwolnienie (i wziął Oliwie hehehehe), a później już tylko się kurować
!!!!! Dzien dobry dziewczynki.Krycha daj znac co z tym tantum verde!Masakra czuje sie jakby mnie ktos przezul i wyplul![]()

Oooo tak zrobimy ;-)

może za tydzień już będą dziołchy zdrowe 
też mam sporo ale nie bedę się rozpisywaćAle wszystkie choruja.Twu twu ja nie chorowalam juz dawno.Ale ja ma inne dolegliwosci, albo mi trzasnie cos w karku, albo w kregoslupie, albo w lopatce hih i te cholerne bole glowy.Aa i zapomnalam dodac, jeszcze kiedys stluklam piete i juz dwa lata minely a pieta czasem jak zadlugo pochodze boli.No i moje kochane zrosty pooperacyjne.Dzwigac nie moge,jak tylek zmarznie tez bola.No i bolene jajeczowanie.Ktos mnie przebije???? hihihih

Witaj i opowidaj co u ciebie?Witam dziewczynkiCięzko będzie ale musz enadrobić tą tygodniowa nieobecność, ale się stęskniłam!!!! :-)
je chętnie się spotkammoże za tydzień już będą dziołchy zdrowe
też mam sporo ale nie bedę się rozpisywać
a na blizny stosowałaś jakieś maści? ja mam b.dużo blizn i mogę śmiało powiedzieć, że mi pomogły![]()