aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien dobry
dziekuje wszystkim za gratulaski i powiem ze i owszem licencja odebrana( na upartego juz moge jezdzic na niej od wczoraj) czekam tylko na ID i karte identyfikacyjna ze zdjeciem ktore przyjda poczta
ja wczoraj oczywiscie porobilam jedzonka troche( a zeszlo do wieczora heheh) a dzis tylko mieska pieke i sernik i szarlotke
beata mam nadzieje ze szwagierce wyrownaja te cisnienie i dzidzulek przyjdzie na swiat o czasie.....dobrze ze jest pod opieka zawsze to bezpieczniej
A WSZYSTKIM ZYCZE SPOKOJNYCH I WESLOLYCH SWIAT A NASZYM WSZYSTKIM CIEZAROWKOM SZCZESLIWEGO ROZWIAZANIA O CZASIE BEZ PROBLEMOW
dziekuje wszystkim za gratulaski i powiem ze i owszem licencja odebrana( na upartego juz moge jezdzic na niej od wczoraj) czekam tylko na ID i karte identyfikacyjna ze zdjeciem ktore przyjda poczta
ja wczoraj oczywiscie porobilam jedzonka troche( a zeszlo do wieczora heheh) a dzis tylko mieska pieke i sernik i szarlotke
beata mam nadzieje ze szwagierce wyrownaja te cisnienie i dzidzulek przyjdzie na swiat o czasie.....dobrze ze jest pod opieka zawsze to bezpieczniej
A WSZYSTKIM ZYCZE SPOKOJNYCH I WESLOLYCH SWIAT A NASZYM WSZYSTKIM CIEZAROWKOM SZCZESLIWEGO ROZWIAZANIA O CZASIE BEZ PROBLEMOW
Tylko się uspokaja wtedy jak tatuś położy rękę na brzuszku, dziwne no ni jak może czuć że to nie moja ręka... Ale tatuś dzisiaj w pracy..mam wrażenie że zaraz mi wyskoczy a przecież jeszcze załe 3 miesiące przede mną. Czy to normalne dziewczyny??

... Moja Pyza rownież była bbbbaaaarrrrrddddzzzzzzooooooo aktywna w ciąży, a sam koniec ciaży to istny koszmar był, bo miejsca nie miała a kopała się jaka nie wiem... Ale chyba lepiej, że daje o sobie znać ;-)!!!

... Cisza tu dziś faktycznie, ale nic dziwnego - rodzinka w komplecie trzeba się nacieszyć!!!!!!! A właśnie, Gastone, Twoi rodzice dolecieli w końcu????????