Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

W pierwszy dzien swiat malzonek zrobil swiateczny obiad potem pojechal z dzieciaczkami do kina a ja buszowalam na wyprzedazach w sieci.W drugi dzien pojechalismy na szoping i wtedy wpadlo mi pare szmatek z Matalana a mezus obkupil sie w Next.Ja w nexcie jakos nie bardzo moglam sie zdecydowac na zakupy bo mimo przeceny 75% te ciuchy nadal byly dla mnie za drogie
Ale w Matalanie poszalalam;-)Teraz jeszcze czekam na dostawe z Very ktora ma byc dopiero 7 stycznia

. i musze powiedziec ze wszystko mi pieknie wyszlo
. jednak mam smykalke do gotowania
(a jak mnie moj pochwalil to juz na pewno nie jest zle;-)). w pierwszy i drugi dzien swiat objezdzilismy znajomych, praktycznie caly dzien nas w domu nie bylo. sympatycznie, szczegolnie w sobote.
. na szybko zrobili jakis dodatkowy..takze tlumy byly przeokropne.szal po prostu.

Bylismy tam pare razy i rzeczywiscie zawsze sa tlumy to wyobrazam sobie co sie dzialo na wyprzedazach

A odsypialy do 11.Po obiedzie ja z Angelina znowu lulu a chlopaki pojechali do Argosa i bylam w ciezkim szoku bo byl otwarty

..cholera juz mnie bierze na ta zime!ani witaminy, ani tran nie pomaga..pozostaje tylko wyczekiwac wiosny