Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja to myślałam, że szkoła rodzenia jest za darmo
annaoj kce Filipek do żłobka ma iść, ale czekamy na miejscemoja teściowa pracuje, a mama mieszka 80 km od nas, a i tak wole dać małego do żłobka niż z teściową zostawić
Fajnie, że Igorek już zaaklimatyzowany, napewno sie cieszy, że może pobawić sie z dzieciakami :-)
a co choruje Ci często??
witam:-)
oj no to rzeczywiście będzie troszkę kłopot, ja na szczęście mam winde w bloku:-)
ale dasz radę, my kobitki to silne babki jesteśmy, a zawsze sąsiada możesz poprosić :-)
Gala podziwiam Cię, ja o 4 to na drugi bok się przewracałam :-) ja nawet pracując w domu nie wytrzymałabym do 4...ja taki śpioch jestem :-)
Married witaj :-)
trzymam kciuki żebys donosiła do końca :-)
ja mieszkałam na C wynajmowałam mieszkanie :-) fajne osiedle, takie spokojne, a mieszkałam na czereśniowej :-)
dziękuję
a ja na Czechowej mieszkam
ogolnie to fakt-spokojne osiedle ja akurat mam blisko na m.targ,do Azetu wiec...nie jest zle tylko narzekam bo 3p.bez windy i zas mi przyjdzie to co 2l temu
wózek taszczyc po schodach i do góry(na dole nie zostawie bo ktos ukradnie,do piwnicy nie dam,bo scgody strome,brudno tam i nawet nie chce tam dawac) no i to whodz na 3p
to jest tylko najwiekszy minus
Ja sie czesto klade spac razem z dziecmi ok 21:00-22:00 ale wstaje o 4:00 jesli mam duzo do zrobienia...........
podziwiam, nie dałabym rady
Dziewczyny a ja do niedawna mieszkalam na Cichej !!!!!!!!!!
)))))
Mieszkalam na 2 pietrze i moje wyprawy wozkowe jak sie urodzil drugi synek wygladaly tak:
1. schodzilam na dol z psem i z jasiem - psa przywiazywalam a Jasia sadzalam na schodach
2. lecialam do gory spogladajac na dol czy Jas grzecznie siedzi......
3. zjezdzalam po schodach wozkiem (mialam taki TAKO o krowiej wadze... )
4. bralam Adasia w nosidelku i torebke
droga do gory wygladala podobnie
po takim wyjsciu bylam mokra jak mysz
********************************************************************************
a w zlobku jest kolejka zapisanych dzieci ale chyba nie tak bardzo duzo.......
moja siostra zapisywala i powiedziano jej ze nie jest najgorzej.........
ale tak dokladnie to nie wiem....
zycze Wam aby jak najszybciej sie dzieciaczki dostaly te ktore czekaja na miejsce
i jeszcze powiem Wam, ze ja jak potrzebowalam tak PILNIE miejsce w zlobku to poszlam ladnie poprosic dyrektorke
i dostalam
ale.........
podobno teraz jest juz inna i nei taka fajna jak tamta byla :/