Patka2207
Fanka BB :)
No to rób29° było, a co do moich podejrzeń testu jeszcze nie zrobiłam, ale teraz dotarło do mnie, że to mogło być plamienie implacyjne. Trwalo 3 dni i było bardzo skąpe. Dodatkowo pojawił się śluz którego nigdy nie było.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to rób29° było, a co do moich podejrzeń testu jeszcze nie zrobiłam, ale teraz dotarło do mnie, że to mogło być plamienie implacyjne. Trwalo 3 dni i było bardzo skąpe. Dodatkowo pojawił się śluz którego nigdy nie było.
ja już po usg. Pęcherzyk niestety nie pękł, a wręcz lekarz stwierdził na mała torbiel krwotoczną. Tak więc czekam na kolejny cykl i stymulacjęa no czasami i tak jesttrochę liczyłam, że nas też ominie ta cała stymulacja itp. I magicznie organizm uzna, że to czas na ciążę, ale coś czuję, że jednak tym razem aż tak mi na rękę nie pójdzie. Ale okaże się. Cykl jeszcze się nie zakończył
o 15:30 mam usg i się dowiemy czy jest jakaś nadzieja, czy owulacja nie doszła do skutku
zapraszamyczęść..wracam na pokład(może niektóre osoby mnie jeszcze pamiętają
)
Kurcze, chciałam zatestowac 1 listopada..ale jeszcze nie ma wątku na listopadno to może u was przycupnę?
Ja piłam przez dwie ciąże normalnie , miałam na nie ochotęja jestem dzisiaj w 25dc czuje się jakbym miała zaraz zasnąć, wczoraj wieczorem męczyły mnie mdłości, na testach nic nie wychodzi więc chyba sobie wmawiam. ale nie chciałabym przeoczyć tej ciąży bo poprzednią przeoczyłam (nie staraliśmy się) dostałam krwawienia/plamienia, myślałam ze to okres pojechałam na wakacje, piłam alkohol no dramat. dopiero po powrocie zrobiłam test a tam 2 kreski (niby to było jakos 2-3 dni po spodziewanym temrinie miesiaczki ale i tak mysle ze moze ten alkohol sie przyczynił do utraty tamtej ciazy,
a co robicie z kawa? odstawiacie? pijecie jedna dziennie? ja zawsze mam z tym problem