Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
U mnie
przyszedł.
Spodziewałam się bo od 2 dni testy białe były No ale człowiek nadzieję cały czas miał.
Spodziewałam się bo od 2 dni testy białe były No ale człowiek nadzieję cały czas miał.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też po drożności miałam wielkie nadziejeU mnieprzyszedł.
Ja dowiedziałam się tylko ostatnio, że nie powinno się badac ranoSłyszałyście, że prolaktyne i testosteron można sprawdzić w dowolnym dniu cyklu ?
Jeszcze masz szansę póki okresu nie ma.Ja też po drożności miałam wielkie nadziejetesty białe a dziś już czuję krzyże i pewnie się cholera zbliża
![]()
wątpię w poniedziałek miałam 20 mm pęcherzyk przed drożnością. We wtorek wieczór sex a potem już nie było szans i dopiero w weekend… ja mam to samo od wczoraj leżę i ryczę kiedy w końcu będzie moja kolej..Jeszcze masz szansę póki okresu nie ma.
Ja zawsze z pierwszym dniem okresu mam zły humor i myślenie czy kiedykolwiek ujrzę te dwie kreseczki czy będzie mi to dane.
Tyle się staram a tu ciągle to samo.
Bardzo tego pragnę.
Ile jeszcze?![]()
powiem Wam, że tydzień temu na wizycie lekarz stwierdził, że już raczej owulacji nie będzie, że jest niepęknięty pęcherzyk 22 mm (testy owu pozytywne i wszelkie objawy miałam w czwartek, a potem w poniedziałek okazało się, że owulacji nie było.) ale po wizycie we wtorek skoczyła mi temperatura i dzisiaj zrobiłam progesteron i wynik 7.02 ng/ml. I teraz już sama nie wiem co myśleć. Czy ta owu rzeczywiście była po wizycie poniedziałkowej (już nie wychodziły mi pozytywne testy owulacyjne i nie miałam już USG, bo lekarz stwierdził, że mam czekać na okres i zaczynamy stymulację)progesteron najlepiej zbadać 7dpo bo wtedy jest szczyt, każdy powyżej 3 - świadczy o owulacji, powyżej 10 jest ok![]()
a po czym on stwierdził, że owulacji nie było? Pęcherzyk pęka zazwyczaj między 19mm a 26mm więc miał prawo mieć 22mmpowiem Wam, że tydzień temu na wizycie lekarz stwierdził, że już raczej owulacji nie będzie, że jest niepęknięty pęcherzyk 22 mm (testy owu pozytywne i wszelkie objawy miałam w czwartek, a potem w poniedziałek okazało się, że owulacji nie było.) ale po wizycie we wtorek skoczyła mi temperatura i dzisiaj zrobiłam progesteron i wynik 7.02 ng/ml. I teraz już sama nie wiem co myśleć. Czy ta owu rzeczywiście była po wizycie poniedziałkowej (już nie wychodziły mi pozytywne testy owulacyjne i nie miałam już USG, bo lekarz stwierdził, że mam czekać na okres i zaczynamy stymulację)
to tylko temperatura, na nią ma wpływ wiele rzeczyMnie trochę martwią niskie temp w tym cyklu po owulacji. Wyczytałam, ze to niby może oznaczać, że owszem, owulacja się odbyła, ale że jest niski poziom progesteronu. Pójdę jutro sprawdzić jak to wygląda (5dpo) i potem dopiero 10dpo mogę zobaczyć.