StaraStaraczka
Fanka BB :)
Pytanie z ciekawości - wiem, że plamienie implantacyjne czasem jest, czasem nie, a jak u was ze spadkiem temperatury, który może niby wskazywać na implantację? Ktoś zauważył to kiedyś u siebie i miał potem pozytywny test?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja polecam testy i owulacyjne i ciążowe z easy@home wychodzą spoko cenowo i mi się fajnie sprawdziły jak staraliśmy się o pierwsze dziecko teraz też zamówię plus aplikacja pre momCiekawe czy ktoś stosował testy ciążowe clearblue. Może ktoś się podzieli opinia![]()
Też polecam. Ja od stycznia monitoruję cykl przy pomocy testów easy@home i aplikacji premom, która odczytuje wyniki.Ja polecam testy i owulacyjne i ciążowe z easy@home wychodzą spoko cenowo i mi się fajnie sprawdziły jak staraliśmy się o pierwsze dziecko teraz też zamówię plus aplikacja pre mom![]()
Na pewno wszystko będzie dobrze, spróbuj ciepłymi kompresami się obłożyćU mnie dziś mało wesoło. Po radości związanej z pozytywnym testem z samego rana złapała mnie rwa kulszowa w plecach tak silna, że nie mogłam się podnieść z podłogi. Dzwoniłam do lekarza, i mogę brać tylko paracetamol (ale nie chcę na tak początkowym etapie ciąży) i ciepłe okłady. Ktoś wie może kiedy to puści?mam nadzieję, że nie będzie miało wpływu na ciążę...
PremomDziewczyny jakiej aplikacji używacie do śledzenia @ ?
Premom (testy owu i temperatura) i flo (temperatura)Dziewczyny jakiej aplikacji używacie do śledzenia @ ?
ovufriendDziewczyny jakiej aplikacji używacie do śledzenia @ ?
My przy rwie stosujemy m.in krio terapię ponieważ może to wynikać ze stanu zapalnego jeśli faktycznie to rwa. Nie będzie to miało wpływu na ciążę. Może spróbuj pozycji ulozeniowych które odciąża ten odcinek. Np pozycja embrionalna lub leżenie na plecach z nogami zgiętymi w stawach kolanowych i biodrowych położonych wyżejU mnie dziś mało wesoło. Po radości związanej z pozytywnym testem z samego rana złapała mnie rwa kulszowa w plecach tak silna, że nie mogłam się podnieść z podłogi. Dzwoniłam do lekarza, i mogę brać tylko paracetamol (ale nie chcę na tak początkowym etapie ciąży) i ciepłe okłady. Ktoś wie może kiedy to puści?mam nadzieję, że nie będzie miało wpływu na ciążę...