L
Ladycarooo
Gość
ja w tym cyklu aż dziwnie dobrze się trzymamTak was wszystkie tu podglądam i ciesze się, ze nie tylko ja siurałabym na testy najchętniej nawet 6dpou mnie dopiero 3dpo, ale będę włączyć dzielnie przynajmniej do 12
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja w tym cyklu aż dziwnie dobrze się trzymamTak was wszystkie tu podglądam i ciesze się, ze nie tylko ja siurałabym na testy najchętniej nawet 6dpou mnie dopiero 3dpo, ale będę włączyć dzielnie przynajmniej do 12
![]()
Ja będę testować dopiero owulacyjne w moje urodziny, za niecałe 2 tygodnie.O nieeee właśnie widzę że lutowe kreski są zamknięte a chcialam dodać to:
Zobacz załącznik 1374204
A co do marca to nadal nikt nie chce testować w moje urodziny ?![]()
O nieeee właśnie widzę że lutowe kreski są zamknięte a chcialam dodać to:
Zobacz załącznik 1374204
A co do marca to nadal nikt nie chce testować w moje urodziny ?![]()
Ja nie wiem co mam robić [emoji85] siedzę i myślę... Rozsądnie będzie poczekać do piątku (wtedy na pewno już będę po terminie miesiączki) i iść na bete. Ale najchętniej bym robiła testy codziennie [emoji85]
Boję się że będą Białe tak jak ten wczoraj..Jesteś dziś już minimum 12 dpo więc śmiało [emoji16]
To że nie zrobisz testu nic nie zmieniBoję się że będą Białe tak jak ten wczoraj..
Boję się że będą Białe tak jak ten wczoraj..