Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@Zazuu nie chciałam Cię w żaden sposób pouczyć czy coś. Po prostu to słyszałam i tak napisałam. Ja osobiście uważam że to trudny temat dla każdego kto się Stara o dziecko i jest po stratach . Trzymam.kciuki za nas ..oby ten rok był dobry i szczęśliwy [emoji176]
Wiesz tu bardziej chodzi o to, że takie rady daja ludzie, którym nie wyszlo 3 cykle i nagle 'odpuscili' i zaszli xD czyli generalnie ludzie, którzy nie mieli problemów i z prawdziwą niepłodnością nic nie mieli do czynienia.@Zazuu nie chciałam Cię w żaden sposób pouczyć czy coś. Po prostu to słyszałam i tak napisałam. Ja osobiście uważam że to trudny temat dla każdego kto się Stara o dziecko i jest po stratach . Trzymam.kciuki za nas ..oby ten rok był dobry i szczęśliwy![]()
Rozumiem ja po dwóch już mam dosc, boje się że kolejne mnie rozłoży, mimo że trzymam się. Duzo czytałam że jak się odpuści to wtedy jest lepiej i łatwiej zajść. Moja koleżanka dość długo nie mogła zajść w ciążę ktoś poradził jej aby kupili sobie zwierzątko i to również bardzo pomogło za kilka miesięcy była w ciąży :?
a jak test ??Dziewczyny @ nadal brak![]()
Nie robiłam jeszcze od tamtej pory. Czekam do piątku jak się nie pojawi to idę na betea jak test?
eeee tam rób i pochwał sięNie robiłam jeszcze od tamtej pory. Czekam do piątku jak się nie pojawi to idę na bete
Boję się znowu zobaczyć biel więc dziś na pewno nie robię. Może jutroeeee tam rób i pochwał się![]()
Boję się znowu zobaczyć biel więc dziś na pewno nie robię. Może jutro [emoji85]