L
Ladycarooo
Gość
Ogólnie płytki pinka to szitw sobotę mam mieć okres, dopiero wtedy zatestuje znowu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ogólnie płytki pinka to szitw sobotę mam mieć okres, dopiero wtedy zatestuje znowu.
Dziś 11dpo u mnie, mam mała nadzieje, ze jeszcze chwilkę czasu mam, ale staram się mieć chłodna głowęDlatego ja nie lubię tych kasetowych pinków, bo się ciulowo wybarwiają
Ile ludzi tyle opini. A ja się znowu naczytałam, ze gorsze są patykiOgólnie płytki pinka to szit
czytanie forum grozi uzależnieniem, potwierdzamDziś 11dpo u mnie, mam mała nadzieje, ze jeszcze chwilkę czasu mam, ale staram się mieć chłodna głowęco nie zmienia faktu, ze odpisania tu z wami i śledzenia waszych losów się uzaleznilam
![]()
no u mnie patyk nigdy nie pokazał nawet kawałeczka cienia. Też się dużo naczytała, ale kieruję się swoim doświadczeniemIle ludzi tyle opini. A ja się znowu naczytałam, ze gorsze są patykiJa mam co prawda jeszcze jeden z zeszłego cyklu ale ten paskowy facelle, No ale tak się zawiodłam, ze nawet nie chce sikać na niego
![]()
Dokładnie ! Najlepszego wszystkim kobietkom i samych pięknych kreseczek !czytanie forum grozi uzależnieniem, potwierdzamnajlepszego (czyli ⏸) na dzień Kobiet!
![]()
Wzajemnie!Dokładnie ! Najlepszego wszystkim kobietkom i samych pięknych kreseczek !![]()
No właśnie owulakow nigdy nie robiłam i chyba od przyszłego cyklu zacznę... Wczoraj miałam wizytę u gina w 16 dc (cykle 28 dniowe) i powiedziała mi że albo owu była dzień wcześniej (w niedzielę) albo nie będzie wcale bo nie ma żadnego pęcherzyka dominującego. A że od roku mierzę temp to widzę po skoku czy była owu czy nie i niestety na razie temp podniosła się nieznacznie... No i przed samą owu miałam dziwny śluz, zupełnie niepłodny, taki mleczny i kremowyA skąd taka myśl ? Testujesz owulki ?