Paulyna
Fanka BB :)
oooo gratkiNo to będzie Grześ
Muszę za miesiąc powtórzyć badanie bo za malutki na ocenę móżdzka i buziale fajnie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oooo gratkiNo to będzie Grześ
Muszę za miesiąc powtórzyć badanie bo za malutki na ocenę móżdzka i buziale fajnie
![]()
troszkę bym chciała, bo niestety pełny seks nie sprawia mi przyjemności wielkiejPaulyna zazwyczaj jest na odwrót, że za luźno tam na dolemożliwe że po porodzie ciut się rozluźnisz![]()
![]()
hehe też wolę ostatnio ma fb raz dwa coś napisaćboziu jak dawno tu nie wchodziłam tzn podczytywalam ale ciągle coś i nie miałam jak odp. Na fb mi wygodniej jak nie trzeba całego posta pisać.
może jakaś inhalacja? mi pomogło zakraplanie wodą z solą, ale 2-3 dni to na pewno trwałocześć dziewczyny,
wykańcza mnie zatkany nos. Morduję się już od 4dniNie mogę oddychać, odczuwam to jakby ktoś zakorkował mi obie dziurki na maxa
meeegadyskomfort. Naturalne sposoby nic nie dają, albo daja ulgę na 2-3minuty. Biorę też sinupret z przepisu lekarza, owszem spływa mi coś tam ale ciężko z dmuchaniem!
Może coś poradzicie?
może jakaś inhalacja? mi pomogło zakraplanie wodą z solą, ale 2-3 dni to na pewno trwało
ja w ogóle w ciąży zasypiając muszę oddychać przez buzię... nigdy tak nie oddychałam, nie wiem czemu :/ potem wysycha mi w gardle, dlatego tyle piję, tylko puste butelki non stop wynosimy![]()