reklama

Marcowe mamusie 2017

Wróciłam z usg i jestem przerażona. 37+3 tc a moje dziecko już waży 3500 i ma duży brzuszek. Co będzie dalej???
[emoji173]

Dalej....... będziesz miała fajnego pulchnego bobasa [emoji7] już tak dużo w ostatnich tygodniach mały nie przybiera na wadze. [emoji6]
38/39/40 tydzień to tylko jakieś +100g/tydzień. Wiec spokojnie. [emoji6] po porodzie straci trochę i nadal będzie fajny gdzie te małe będą takie biedulki (mój pewnie będzie taki mały biedulek jak spadnie poniżej 3kg po porodzie[emoji16]). To nic.. [emoji6][emoji108][emoji111]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ej a to tak normalnie że się czeka na salke jak się rodzi [emoji54]
Justyna a co jeśli już musiałabyś na teraz.. [emoji54][emoji54][emoji54] mam przypadki w rodzinie gdzie lekarz się odwrócił bo się przygotowywał do odbioru a dziecko dosłownie "wyskoczyło"..

Najważniejsze w sumie ze juz po...

Ja zawsze mówiłam ze chce poczatkiem roku rodzic bo dziecie bd mialo szybko urodziny[emoji12]sama jestem z kwietnia i najpozniej do walacji bym chciala mieć urodziny [emoji3]

f2w3d5qppdk8cfc5.png

38 - 100g
39 - 150g
40 - 100-150g
Teraz sprawdziłam.

Ale obejrzyj sobie filmik ten co Jola wrzuciła.. patrz dziewczyna też 4kg córcia. I chyba Mama_90 też pierwsze dziecko ponad 4kg miała. Nie przejmuj się na zapas [emoji108][emoji8]

Dzięki Jola za ten filmik.. troszkę chaotyczne te filmiki robi ale ciekawe rzeczy mówi. [emoji108] aż sobie ją zaczęłam subkrybowac. [emoji6] filmik: tydzień po porodzie - można się dowiedzieć dużo jak ktoś ma pierwsze dzidzi jak ja. W sumie to na większość moich wątpliwości odpowiedziała w tym filmiku [emoji108] więc mega [emoji1][emoji108]

I tak bym się nie zdecydowała na porod w domu. Nie przekonała mnie.[emoji13] Ale po za tym super [emoji108] mam nadzieję że w szpitalu też tak skupią się na mnie[emoji6]

Wydaje mi sie, ze jak na cukrzyce to i tak dziecko nie jest mega duże. Dbałaś bardzo? Kiedy masz kolejna wizytę? Jeszcze trzeba brać pod uwagę, ze USG mogło zawyżyć wagę, albo tez zaniżyć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry