Marta200x
Fanka BB :)
Odpoczywaj odpoczywajMI trochę wcześniej na 22, muszę więcej odpoczywac, za mało siedzę i leżę co chwilę w ruchu... A później skutki, wy też macie takie klocie że czujecie aż do pleców od wczoraj mam tak sporadyczne...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Odpoczywaj odpoczywajMI trochę wcześniej na 22, muszę więcej odpoczywac, za mało siedzę i leżę co chwilę w ruchu... A później skutki, wy też macie takie klocie że czujecie aż do pleców od wczoraj mam tak sporadyczne...
GratulujęDziękuję!! Nie spodziewalam się, że tak wcześnie je zobaczę, a tu taka niespodzianka❤
Ja z mężemA właśnie czy wy chodzicie na to usg z partnerami czy same?
Ja poki co sama. Wezme meza kolo 10-12 tyg.A właśnie czy wy chodzicie na to usg z partnerami czy same?
Moj narzeczony bardzo chce isc ale niestety pracuje w delegacji i dopiero na week jeat w domku a wtedy gin nie przyjmuje;(A właśnie czy wy chodzicie na to usg z partnerami czy same?
WitamyJa mam 8 sierpnia, i też mi ciężko wytrzymać![]()
To bedzie Twoja pierwsza?Tez mam w poniedzialek ale druga wizyte,mam nadzieje potwierdzajaca [emoji738] ktory to tc bedzie u Ciebie?Witamynie zazdrosze z tym terminem ja miałam iść po 12 w Polsce ale idę w poniedziałek bo nie wytrzymam.