reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2020

Te gazy mnie wykoncza :) na szczęście minęło to kucie w okolica pępka oby na stałe ból straszny...

reklama
To mój w 19 tygodniu wcześniej nie bardzo było widać
Screenshot_20190720-224813_Gallery.jpeg

Wiecie co ja puki nie pójdę na usg to chyba nie uwierzę muszę zobaczyć usłyszeć serduszko to się uspokoje dotrze to do mnie i do mojej rodziny na razie mi nie bardzo wierzą :)

Widzę podobnie jak Ja testujesz [emoji23] by uwierzyć [emoji7]
Jeszcze kilka zrobiłam których zdjęć nie ma [emoji23]
Ale nikt oprócz mojego nie męża i Nikusi nie wie o ciąży, chcem jeszcze trochę z ta nowina poczekać [emoji2958]
20190703_062459.jpeg
20190703_135728.jpeg
20190704_051055.jpeg
20190710_164059.jpeg
20190718_172550.jpeg

Widzę podobnie jak Ja testujesz [emoji23] by uwierzyć [emoji7]
Jeszcze kilka zrobiłam których zdjęć nie ma [emoji23]
Ale nikt oprócz mojego nie męża i Nikusi nie wie o ciąży, chcem jeszcze trochę z ta nowina poczekać [emoji2958]Zobacz załącznik 1000736Zobacz załącznik 1000739Zobacz załącznik 1000740Zobacz załącznik 1000741Zobacz załącznik 1000742

Ty już widzę po usg a ja nie mogę wytrzymać a do pierwszej wizyty jeszcze tyle czasu... W sobotę wyjeżdżamy do Polski przyjechałam z córką na wakacje do męża wracam z upragniona niespodzianka :))) gdyż ogólnie mąż tu pracuje córka ma szkole w Pl o tu żyjemy budujemy domek :)

reklama
To czekanie do sierpnia mnie wykończy ale tylko tam gdzie przyjmuje mój ginekolog on wydaje usg z opisem. Wszyscy inni ginekolodzy nie wydają usg... A na dodatek mój na urlopie i nie wiadomo czy do 6 sierpnia wróci

Do góry