Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale drukujecie dziewczyny, nie nadążam czytać .
Ja się dziś zmartwiłam bo zauważyłam delikatne plamienie brązowe. Dobrze, że mam wizytę dziś bo bym się martwiła. Brzuch ciągle boli mnie jak na @. Nie przypominam sobie żebym wcześniej z córką miała jakieś obawy.
To bardzo duża dawka. Ja mam Tsh 3.7 I mam dawkę 25mg.A jakie masz TSH?
Ja mam 2,23 i idę jutro do endo aby zwiększył dawkę Letroxu (obecnie biorę 62,5 na niedoczynnosc tarczycy).
Gin mówił wcześniej (jak poroniłam), ze powyzej 2,2 jest juz za wysoka troszke.
![]()
Nie wiem czy mogę do Was dołączyć, bo jedna aplikacja pokazuje mi termin na połowę kwietnia a inne dwie na 18.03. Ostatnia miesiączka miałam 11 czerwca więc już sama nie wiem jak mam to liczyć. W piątek mam wizytę, pewnie jeszcze nic nie zobaczę na usg bo to zbyt wcześnie ale muszę iść po receptę na zastrzyki z heparyny. Pierwsza ciaza poroniona, 2 zakończona sukcesem ale całą ciążę leżałamurodziłam w tamtym roku w sierpniu no i teraz jestem 3 raz w ciazy. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok!!
Nie wiem czy mogę do Was dołączyć, bo jedna aplikacja pokazuje mi termin na połowę kwietnia a inne dwie na 18.03. Ostatnia miesiączka miałam 11 czerwca więc już sama nie wiem jak mam to liczyć. W piątek mam wizytę, pewnie jeszcze nic nie zobaczę na usg bo to zbyt wcześnie ale muszę iść po receptę na zastrzyki z heparyny. Pierwsza ciaza poroniona, 2 zakończona sukcesem ale całą ciążę leżałamurodziłam w tamtym roku w sierpniu no i teraz jestem 3 raz w ciazy. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok!!
To bardzo duża dawka. Ja mam Tsh 3.7 I mam dawkę 25mg.