reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

Urwa to ja faktycznie chyba przesadzam 😂😂

a co ja mam powiedzieć 😂
ja co prawda z chusteczkami nie biegam
ale mate codziennie myję
gryzaki też na koniec dnia sterylizuje ale jak w ciągu dnia mu wypadnie na podłogę to bez przesady przecież sprzątam 🙄
butelki, smoczki i jego naczynia sterylizuje
Hahaha laski Wy róbcie jak uważacie, jak czujecie się lepiej jak wysterylizujecie to też spoko przecież 😄 Każda z nas inaczej podchodzi do życia 😀

reklama
Hahaha laski Wy róbcie jak uważacie, jak czujecie się lepiej jak wysterylizujecie to też spoko przecież 😄 Każda z nas inaczej podchodzi do życia 😀
taaa wiemy 😂
Kurde to ja muszę się chyba ogarnąć bo tą matę to tylko wytrzepuję a jeszcze nie myłam 😂
ale wiesz zwykła wodą kranową i ścierką z mikrofibry bo do sterylizatora mi się by nie zmieściła 😂

to tak jak ja też lnieje i ciągle mały ma w rękach moje włosy 🤦🏻‍♀️ normalnie nienawidzę tych włosów wszędzie są.....🥵
a co do maty
w domu mam taką jednolita
ale tutaj na wakacje zamówiłam puzzle o takie kurde przyznam że nie są złe i nie drogie 👍
Zobacz ofertę: DUŻE PUZZLE PIANKOWE MATA PIANKOWA 62 x 62 3 SZT. https://allegro.pl/oferta/duze-puzzle-piankowe-mata-piankowa-62-x-62-3-szt-8950751489
Jezu, to ja tak samo lenie się jak nie wiem, tyle włosów wypada, że masakra, wszędzie są.... 😩
Co do maty to ja kupuje małej puzzle piankowe ze smyka takie kolorowe, z literkami wyjmowalnymi. Moaj siostra je miała i to była najlepsza zabawa wyciąganie literek i wkładanie w prawidłowy puzzel 😁

Jezu, to ja tak samo lenie się jak nie wiem, tyle włosów wypada, że masakra, wszędzie są.... 😩
Co do maty to ja kupuje małej puzzle piankowe ze smyka takie kolorowe, z literkami wyjmowalnymi. Moaj siostra je miała i to była najlepsza zabawa wyciąganie literek i wkładanie w prawidłowy puzzel 😁

No mi już jakby mniej wypada, tylko teraz mały łapie mnie za włosy jak się zbliżę i zawsze garść nazbiera 😆

no byłyby extra ale nie wkurza to zakończenie czemu nie dorobią pasków żeby było bez wypustek na brzegach🤨 znając moja krowę rosnąca to zaraz to będzie zjadał po kawałku 😂
no dzisiaj próbował pampersa i Płatki do tyłka Tami ale w folii bo pszczółki ahh🤷🏻‍♀🤦🏻‍♀️wszystko zżera i ćlumka☹️

reklama
Do góry