Natalia1991991
Fanka BB :)
nie, nie mam, straciłam po 20 tygodniu dziewczynke, teraz druga ciążąJa już się zgubiłam,wiem że jedna ciążę straciłaśale masz dziecko ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie, nie mam, straciłam po 20 tygodniu dziewczynke, teraz druga ciążąJa już się zgubiłam,wiem że jedna ciążę straciłaśale masz dziecko ?
Gratulacje! Ja dopiero za miesiąc!Lekarz szukał szukał i znalazł ziarenko 3mmustytuowane prawidłowo
Zwiększył dawkę leków na tarczyce i przepisał witaminy i mam przyjść 11.07.
Z wrażenia zapytałam tylko o aktywność fizyczna![]()
ooo piękne maleństwoLekarz szukał szukał i znalazł ziarenko 3mmustytuowane prawidłowo
![]()
GratulacjeLekarz szukał szukał i znalazł ziarenko 3mmustytuowane prawidłowo
Gratuluję!! Ja nie mogę doczekać się wizyty. Co za emocje!Lekarz szukał szukał i znalazł ziarenko 3mmustytuowane prawidłowo
To chyba jakoś klucz -może klucz do szczęściaGratuluję!! Ja nie mogę doczekać się wizyty. Co za emocje!
P. S. Chciałam kliknąć serduszko, ale kliknęłam jakąś marchewkę i nie umiem zmienić.![]()
Coś musisz jeszcze brać oprócz euthyrox/letrox? Kurcze, zastanawiam się czy nie za późno będę miała tą wizytę u gin (w 8 tc). Kontaktowałam się tylko z endokrynologiem. Też zwiększył mi dawkę i zapisał jodid, no i badania tsh. Niby wynik mam w normie, ale zwiększył mi się z niespełna 1 w kwietniu do 2,5 teraz. Mój prowadzący endokrynolog chyba ma urlop, bo nic mi nie odpisał. Nie wiem czy tej wizyty nie przełożyć....Lekarz szukał szukał i znalazł ziarenko 3mmustytuowane prawidłowo
SpokoGratuluję!! Ja nie mogę doczekać się wizyty. Co za emocje!
P. S. Chciałam kliknąć serduszko, ale kliknęłam jakąś marchewkę i nie umiem zmienić.![]()