Nasturtium
Fanka BB :)
Serio? Ja uwielbiam, a zwłaszcza to tłuste z lidla wymieszane z inkowym i migdałowym, ale do kawy najlepsze samo tłuste.nie próbowałam mlek roślinnych, więc nie wiem. Jedynie owsiane @Nasturtium i nope nope![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Serio? Ja uwielbiam, a zwłaszcza to tłuste z lidla wymieszane z inkowym i migdałowym, ale do kawy najlepsze samo tłuste.nie próbowałam mlek roślinnych, więc nie wiem. Jedynie owsiane @Nasturtium i nope nope![]()
Mnie to strasznie męczyło , było zawsze 5 dpo i wszystko na raz katar kichanie kaszel. W końcu czuje się świetnieSuper! Oby tak dalej
A wlasnie ja już drugi miesiąc jestem przeziębiona w dniach około owulki i wkurza mnie to, bo raczej dobrze to nie wróży
Miłego piątku dziewczyny!![]()
a dobrze miałaś ustawione te kreseczki? Spróbuj jeszcze raz dodać zdjęcia i poustawiaj sobie ręcznie testową i kontrolną przesuwając palcem.No dobra...na tej apce premon jakieś głupoty mi wychodzą![]()
Można się było tego spodziewać .....Update ode mnie
Ja po kawie z mlekiem mam sraczkę![]()
Ja tez byłam średnio nastawiona to takich mlek. Ale. Posmakowała mi taka kawa ( jak już pije ) tak to zawsze czarnulka z 3-4 ziarenek 2x dziennie.nie próbowałam mlek roślinnych, więc nie wiem. Jedynie owsiane @Nasturtium i nope nope![]()
Tak! Pierwszy raz kupiłam to mleko bo wczesniej zawsze owsiane. Jest rewelacyjne jak na roślinne.Ja tez byłam średnio nastawiona to takich mlek. Ale. Posmakowała mi taka kawa ( jak już pije ) tak to zawsze czarnulka z 3-4 ziarenek 2x dziennie.
Polecam takie do kawusi :
Aaaaa...ok. bo Ja tam nic nie ustawiałam bo nie wiedziałam, że można coś tam przestawiać. Spróbuję jeszcze raz. Dziękujęa dobrze miałaś ustawione te kreseczki? Spróbuj jeszcze raz dodać zdjęcia i poustawiaj sobie ręcznie testową i kontrolną przesuwając palcem.
A już po ptakach, udało mi się przestawić i piję tylko czarnąMożna się było tego spodziewać .....
A tak na poważnie spróbuj mleka bez laktozy.