Calineczka92
Fanka BB :)
Piękne kreseczki, cionsz jak się patrzySkoro obiecałam, to wrzucam (ten dolny), ale wyglada identycznie jak ten z poranka, wypiłam dwie szklanki przed, no i ta beta pewnie niska jest jeszcze![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Piękne kreseczki, cionsz jak się patrzySkoro obiecałam, to wrzucam (ten dolny), ale wyglada identycznie jak ten z poranka, wypiłam dwie szklanki przed, no i ta beta pewnie niska jest jeszcze![]()
A Ty jak się masz Kochana?Piękne kreseczki, cionsz jak się patrzy![]()
A dobrze, nadal jak kot jem i śpięA Ty jak się masz Kochana?
Ale nutella względnie zdrowa, polecę przy okazji, właściwie powinnam napisać „nutella”.Będzie kolacja mocy- płatki owsiane z nutellą zagryzane jajkiem kinder. Obym zasnęła.
NieA teraz kupiłaś w końcu?
Ja tak miałam ostatnio. Dzień przerwy, a potem znowu krew.Macie tak czasem, że niby okres się skończył, a potem jeszcze jakieś plamienia? Dzisiaj rano już myślałam, że się z nim pożegnałam, a tu znowu od kilku godzin lekkie plamienia …