aurii_orelii
Fanka BB :)
Miałam takich dwóch w swojej "karierze". Jeden chyba nawet młodszy ode mnie. Aż miałam ochotę uciecchyba wolałabym, żeby mój lekarz nie był seksowny. Dziwnie bym sie czuła jakby mi takie ciacho wkładało coś między nogi....![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Miałam takich dwóch w swojej "karierze". Jeden chyba nawet młodszy ode mnie. Aż miałam ochotę uciecchyba wolałabym, żeby mój lekarz nie był seksowny. Dziwnie bym sie czuła jakby mi takie ciacho wkładało coś między nogi....![]()
ja w sumie zawsze chodziłam do kobiet, ten do którego chodzę teraz to pierwszy facet który mnie badał iogólnie jest delikatniejszy niż lekarze kobietyMiałam takich dwóch w swojej "karierze". Jeden chyba nawet młodszy ode mnie. Aż miałam ochotę uciec![]()
Forma żartu i dużo dystansuJeżeli to forma żartu to spoko.
A jak poważnie to nie wyobrażam sobie tego. Dlaczego jedno z dzieci miało by dostawać mniej prezentów tylko dlatego, że tak się "pechowo" urodziło? (mam już dwoje, planuję mieć 4)
Miałam w podstawówce koleżankę z 6 grudnia i faktycznie ona dostawała jeden prezent i już wtedy uważałam to za coś mega słabego.
Jedynie to faktycznie, jak już mam 12 latka w domu, to często na okazje dajemy mu po prostu kasę, a potem on sobie np. pod choinkę kupuje coś wypasionego (plus dołożone od nas/reszty rodziny) ale to są już "zabawki" za kilka czy kilkanaście tysięcy
ja w sumie zawsze chodziłam do kobiet, ten do którego chodzę teraz to pierwszy facet który mnie badał iogólnie jest delikatniejszy niż lekarze kobiety
Ten pierwszy miodzioJa niw lubię chodzić do kobiet i uważam, że mężczyźni są zdecydowanie bardziej delikatni. Natomiast zauważyłam taką prawidłowość, że jak chodzę do któregoś z tych dwóch panów (jeden też młodszy ode mnie), to nigdy nie mówią, że powinnam się rozluźnić
ciekawe czemu jestem od razu rozluźniona
![]()
o ty paniiiiii ;D ja jeszcze na żadnego młodego nie trafiłam ;DJa niw lubię chodzić do kobiet i uważam, że mężczyźni są zdecydowanie bardziej delikatni. Natomiast zauważyłam taką prawidłowość, że jak chodzę do któregoś z tych dwóch panów (jeden też młodszy ode mnie), to nigdy nie mówią, że powinnam się rozluźnić
![]()
Jejku, to ja chodziłam kiedyś to takiego HOT fizjo, naprawiał mi mięśnie w pośladzie bo miałam naderwaneJa niw lubię chodzić do kobiet i uważam, że mężczyźni są zdecydowanie bardziej delikatni. Natomiast zauważyłam taką prawidłowość, że jak chodzę do któregoś z tych dwóch panów (jeden też młodszy ode mnie), to nigdy nie mówią, że powinnam się rozluźnić
![]()